Barkozy doorbreekt stilte na de Gentse Feesten storm

Gepubliceerd op 31 juli 2013 door Laure Vandendaele
Barkozy doorbreekt stilte na de Gentse Feesten storm

Verandert Gent in een spookstad na de Feesten? Niet als het van Barkozy afhangt. Net zoals vorig jaar slaan de mensen achter Avenue L en Cosy de handen in elkaar om Gentenaars te redden van de post feesten blues. Vanaf donderdag 1 augustus zorgt het terras met Franse flair voor verkoeling en entertainment aan het Sint-Veerleplein.  

Na het succes van vorig jaar besloot Barkozy het deze zomer allemaal nog eens over te doen. Buiten de locatie bleef het concept van deze pop-up bar - een Frans terras met l’esprit van mondaine badplaatsen zoals Nice en Cannes - zo goed als ongewijzigd.

BarkozyGent

Dit jaar strijken de strandstoelen en palmbomen van Barkozy neer op het binnenplein van de Oude Vismijn aan het Veerleplein. Daar kan je met een glaasje pastis in de hand van de zon (dit jaar wél van de partij) genieten of een balletje gooien op een voor de gelegenheid aangelegde petanquebaan.

Hongerig van zoveel inspanning? Barkozy laaft niet alleen de dorstigen, ook knorrende magen worden in de pop-up bar het zwijgen opgelegd. Op het menu staan eenvoudige lekkernijen zoals croques monsieurs, Tête de Moins, schoteltjes met Franse charcuterie, jambon et melon de cavaillon en zelfs oesters!

http://www.youtube.com/watch?v=A9O7Zdj5o-k

Barkozy – vanaf donderdag 1 augustus in de Oude Vismijn – Sint-Veerleplein 5, 9000 Gent.

Meer info via de Facebook-pagina