Ultimate Ears Wonderboom is de musthave voor de zomer

Gepubliceerd op 26 april 2017 door ELLE Partner
Ultimate Ears Wonderboom is de musthave voor de zomer

Onverwoestbaar, vol power en ongelooflijk schattig: de WONDERBOOM van ULTIMATE EARS is het onmisbare accessoire voor jouw zomer.

De zomer is in aantocht en dat betekent dat we weer kunnen uitkijken naar barbecues met vrienden, gezellige festivals, picknicken in het park en als het weer even meezit…poolparty’s. Mogen ook zeker niet ontbreken: zonnecrème, gekoelde rozé en goede muziek! Dankzij WONDERBOOM van ULTIMATE EARS zijn je favoriete beats op elk moment van de dag en op elke locatie binnen handbereik.

Krachtpatser

Met zijn nieuwe ronde design is de draagbare luidspreker mooi van buiten, geavanceerde technologie maakt de het onmisbare accessoire voor iedere muziekliefhebber krachtig vanbinnen. Elke beat zet aan tot dansen, en dat kan zelfs tot in de vroege uurtjes want de WONDERBOOM speelt maar liefst 10 uur non-stop. Wordt het een wild feestje? Geen probleem, de Bluetooth speaker is shock proof en overleeft probleemloos een val van bar. Gooit een plotse regenbui onverwacht roet in het eten? De Wonderboom speelt onverstoorbaar verder. Zelfs een plotse duik in het zwembad krijgt deze waterproof krachtpatser niet klein.

De boom in

ultimate_ears_wonderboom_speaker
Waar andere draadloze speakers enkel op een vlakke ondergrond kunnen staan, zwier je de Wonderboom makkelijk de boom in. Met het handige lusje hang je de speaker aan de tak van de boom, tussen de lichtjes in de slinger of zelf in de luster. Ook bij de speakers geldt: hoe meer, hoe beter. Verbind twee speakers voor een dubbele dosis muzikale power en laat dat feestje pas écht knallen.

Kleurenpracht

Of je van strak en zwart houdt of net als wij een zwak voor roze hebt, er is vast een WONDERBOOM die bij jouw stijl of interieur past. De schattige draagbare luidspreker is immers beschikbaar in zes verschillende kleuren. Stukken van mensen kost dit stukje technologie ook al niet. Voor 99,99 euro heb je de draadloze speakers in huis, tuin, parking of festivalcamping. De WONDERBOOM van ULTIMATE EARS is nu verkrijgbaar via de webshop van Mediamarkt en bij FNAC.

WONDERBOOM van ULTIMATE EARS, 99,99 euro

www.ultimateears.com