Dit zijn de meest bizarre beautyhypes van het moment

Geüpdatet op 15 november 2019 door Laure Vandendaele
Dit zijn de meest bizarre beautyhypes van het moment

Van geschilderde lippiercings tot feather brows, dit zijn de meest bizarre beautyhypes van het moment. Waarvoor dank, Instagram. 

De afgelopen jaren passeerden al heel wat bizarre beautytrends de revue. Van met diamantjes bezette vagina's,  glitter roots,  baarden met bloemen tot facials met je eigen bloed. En net wanneer je dacht dat je zowat alles gezien had, verrast het internet een nieuwe resem grappige, mooie of soms ronduit belachelijke hypes. Eendagsvliegen of iets om op de festivalweide  uit te proberen? Oordeelt u vooral zelf.

  1. De geschilderde lippiercing

Volgens kenners zou de geschilderde lippiercing wel een van dé beautytrends van Coachella kunnen worden. De praktijk wees echter uit dat zo'n kundig aangebracht streepje écht wel om de nodige make-upskills en een heel erg steady hand vroeg waardoor heel wat festivalbezoekers er zelfs niet eens aan begonnen. Volgend weekend misschien beter?

beautyhypes nikkie tutorials lippiercing coachella make-up trend

beautyhypes

1/

2. Omgekeerde valse wimpers

Alsof valse wimpers op een normale manier aanbrengen nog niet moeilijk genoeg is, wordt het met deze beautytrend nog een tikkeltje ingewikkelder. In plaats het topje van je plukje wimpers in te wrijven met wimperlijm, zijn het nu de topjes die vastgelijmd worden. Resultaat? Babydoll ogen zonder die klodders mascara. Klinkt eenvoudig, is het waarschijnlijk niet.

beautyhypes trend valse wimpers

beautyhypes

2/

3. Feather brows

Het begon als een grapje van een Finse make-upartieste, maar intussen zijn de feather brows tot een heuse Instagram-trend uitgegroeid. Wat heb je nodig? Een stel fikse wenkbrauwen en haarfijn kammetje en transparante wenkbrauwgel. Lees hier alles over deze powerbrowtrend.

beautyhypes feather brow trend

beautyhypes

3/

4. Steentjes extravaganza

Vorig jaar bracht beautyvlogster Jenna Marbles 100 lagen make-up op haar gezicht aan, dit jaar doet ze het nog eens dunnetjes over met honderden blinkende steentjes. Die brengt ze niet als leuk accent in de buurt van de ogen aan maar gewoon over haar hele gezicht? Waarom? Niemand die het weet, maar het ziet er wel cool uit. Praktisch is deze look waarschijnlijk niet.

beautyhypes