OMG: je kan vanaf nu logeren in het Harry Potter-hotel 

Geüpdatet op 24 maart 2017 door ELLE België
OMG: je kan vanaf nu logeren in het Harry Potter-hotel Beeld: Harry Potter

Harry Potter-fans, hou jullie vast! Vanaf nu kan je overnacht in een hotel, volledig in Harry Potter-stijl! 

Heb je altijd al eens in een Harry-Potter kamer willen slapen? Maar heb je helaas geen toegangsticketje tot Zweinstein omdat je een dreuzel bent? Geen nood, in The Georgian House Hotel waan je je in de films en de boeken van J.K. Rowling. Op naar Londen!

Vanaf de buitenkant van het 160 jaar oude Londense hotel zou je het echt niet zeggen, maar op het moment dat je een voet binnenzet in het hotel, overvalt de Harry Potter-sfeer je meteen. Je kunt nu dus eindelijk écht overnachten in Zweintein. Dé droom van iedereen, toch? De kamers zijn geïnspireerd op de boeken en de films van Harry Potter.

The Wizard Rooms

harry poter georgian house hotel
Beeld: garethcj.wee

De Wizard slaapkamers in het Georgian House Hotel vervoeren je naar een wereld vol magie. De gastenkamers zijn uitgerust met glas in lood ramen, hemelbedden, fluwelen gordijnen, … Er hangen portretten badend in kaarslicht, die dansende schaduwen op de muren werpen. Je vindt er verborgen deuren en boekenkasten om bij weg te dromen. Sommige kamers hebben stenen muren, wandtapijten, kachels en zelfs ketels. Kortom: het 19e Eeuwste hotel brengt je meteen in Harry Potter-stemming.

Bovendien geniet je er van alle luxe die je nodig hebt, zoals WIFI! De digibeten onder ons kunnen dat alvast appreciëren, want The Georgian House Hotel biedt zelfs internationale mobiele data aan gedurende het verblijf en dit gratis en ongelimiteerd. Ook het Engels ontbijt maakt je magische reis compleet.

Je zal wel diep in je buidel moeten tasten, want de prijzen beginnen vanaf 354 euro voor één nacht… Niet niets, maar de ervaring is het waard!

(Echte Harry Potter lovers moeten deze bruisbal testen die onthult in welk huis je zit! Ook deze Harry Potter tattoo's zijn de moeite voor die hards.)

(Lien Egghe)