Deze Harry Potter bruisbal onthult in welk Zweinstein huis je thuishoort

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Deze Harry Potter bruisbal onthult in welk Zweinstein huis je thuishoort

Benieuwd welke toekomst je in de tovenaarswereld te wachten staat? Tijd voor een bad! 

Het lijkt erop dat 2017 dan toch een magisch jaar wordt. Haters hoopten vurig dat de Harry Potter storm van 2016 eindelijk zou gaan liggen, maar de liefde voor de jonge magiër en zijn wereld blijkt groter dan de haat wanhopige smeekbeden van al wie het niet meer aankan. Nieuw in de categorie "prullaria met extreem hoog hebbeding gehalte": een bruisbal. Met magische krachten! De #SortingBathBomb, die nu al een gigantische hit is op Instagram, lijkt op het eerste zicht een onschuldige wit zeepje, maar eens je hem loslaat in je badkuip gaat hij helemaal wild: binnen de kortste keren kleurt hij je badwater geel, rood, groen of blauw -respectievelijk voor de huizen Huffelpuf, Griffoendor, Zwadderich en Ravenklauw.

createdbyrebeccalynn-sortingbathbomb-pokemon-khaleesi-mermaid-harry-potter-bruisparel-8

De geniale bruisbal is helaas, hoe kon het ook anders, helemaal uitverkocht. Gelukkig is CreatedbyRebeccaLynn, het label achter de uitvinding, volop haar stock aan het aanvullen: vanaf 1 februari kan je via Etsy opnieuw #SortingBathBombs inslaan!

CreatedByRebeccaLynn heeft trouwens wel vaker geniale invallen als het op bruisende zeepjes aankomt. Eerder kwam de shop op de proppen met een meerminparel (een bruisbal die een zeemeerminring vrijgeeft!!), Pokemonbruis en zelfs een "bloedbad". Stuk voor stuk musthaves voor al wie graag uren en uren en uren baddert... Kijk en kraak: