Dit is de avond voor een succesvolle date

Gepubliceerd op 8 maart 2017 door Elise
Dit is de avond voor een succesvolle date

Kies de juiste deze weekdag om te daten! De ene dag is de andere niet. En dit geldt ook voor Cupido. Sommige dagen zijn succesvoller dan andere, en dat is nu statistisch bewezen.

Donderdag en vrijdag zijn no go's. Singles hebben dan al veel te hard het weekend in hun achterhoofd om zich op één iemand te kunnen focussen.

Dinerdate

Daten doe je liever aan het begin van de week. Maandag staat bekend voor zijn melancholische weekend-blues en op woensdag lijden we massaal aan een midweek depressie. Conclusie: dinsdag is the way day to go. Dinsdagavond, om precies te zijn.

Lunchafspraakje

Datingwebsite Twakify onderzocht een duizendtal afspraakjes om te weten te komen op welke dag je meer kans hebt op een geslaagde date. De definitie van een geslaagde date? Dates waarop er een vervolgafspraakje komt...

Op dinsdagavond heb je 30 procent méér kans om  de kans maar liefst 30 procent hoger om een tweede afspraakje te scoren. Maar ook zaterdagnamiddagen deden het bijzonder goed. Vooral een late lunch is een goed idee omdat vrijgezellen dames en heren dan hun teerbeminde zaterdagavond nog lekker voor zichzelf hebben.

Onthouden: candelight dinner op dinsdag, late lunch op zaterdag.