6 redenen waarom elke vrouw eens een jongere man moet daten

Geüpdatet op 27 april 2017 door Elise
6 redenen waarom elke vrouw eens een jongere man moet daten

Een groen blaadje veroveren, kan enkele voordelen hebben. Lees mee: 

#1. Zijn energiepeil is aanstekelijk

Zaterdagavond samen in de zetel doorbrengen? Geen denken aan. Samen met je jongere wederhelft schuim je elk feestje af.

#2. Op avontuur

Geen koppelweekends of doodsaaie familievakanties op de planning. Jullie boeken - onder zijn laaiend enthousiasme - avontuurlijke trips en weekendjes. Zijn zin om de wereld te verkennen is ongeremd.

1/

#3. Bijleren 

Je jeugdige partner beseft maar al te goed dat hij vergeleken met jou weinig "levenservaring" heeft en wil dat uiteraard graag compenseren. Hij zal - in tegenstelling tot oudere lovers - verrassend geconcentreerd naar je luisteren, dingen van je aannemen en willen bijleren. Niet de wijsneus uithangen, dus.

smithsamantha

#4. Mag zijn goddelijke lichaam een geldige reden zijn? 

Deze reden geldt natuurlijk niet voor élk groen blaadje, maar mannen die zich nog volop aan het ontwikkelen zijn, zullen sneller geneigd zijn de fitness in te duiken (zie puntje 1: energielevel) dan mannen die pakweg de kaap van de 35 hebben overschreden.

2/

#5. The bright side of life

Een jonge man heeft vaak nog geen heftige tegenslagen meegemaakt en staat vaak nog onstuimig optimistisch in het leven. Met als gevolg dat hij alles vanuit een positief opzicht kan relativeren. Ideaal als jij een rotdag hebt en hij jou wil troosten.

c5d64dad4f70b09136ef984cc6ded176

#6. Sexy time

Het is algemeen geweten dat vrouwen over het algemeen op een latere leeftijd hun seksuele piekperiode ervaren dan mannen. Een relatie met een leeftijdsverschil kan de oplossing zijn: jullie zin in seks is even groot.