Getest: welke van deze beauty wondermiddeltjes werken echt?

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Getest: welke van deze beauty wondermiddeltjes werken echt?

Benieuwd welke producten slagen voor de test? Lees dan snel verder!

Revitalash, Sugar Bear Hair, Fullips, Cocowhite of een Black Mask? Je hebt ongetwijfeld al op het punt gestaan om één van deze wereldberoemde wondermiddeltjes te kopen. Daarbij vroeg je je waarschijnlijk af of het product wel écht zou werken. Wij hadden dezelfde vraag en gingen daarom op onderzoek uit. Dit zijn de resultaten:

1/

Revitalash

wondermiddeltjes revitalash

Revitalash Advanced belooft je lange, volumineuze wimpers die je zelfs niet moet aanzetten met mascara. "Onmogelijk!", was ons eerste gedacht dus we namen de proef op de som:

wondermiddeltjes revitalash

Wij kunnen je voor de volle 100% zekerheid zeggen dat Revitalash Advanced écht werkt. Het maakt je wimpers (veel) langer, dikker en geeft ze een extra krul. Het enige nadeel is dat sommige wimpers naar alle kanten groeien waardoor ze in je ogen kunnen prikken. Maar dit probleem is makkelijk op te lossen door deze wimpers uit te trekken. Tip: RevitaBrow bestaat ook!

Score: 9,5/10 

2/

Fullips

wondermiddeltjes fullips

Vollere lippen zonder injecties? Dan biedt Fullips de oplossing. Dertig seconden je lippen vacuüm trekken in een potje en daar zijn ze dan! Die Angelina Jolie-lippen waar je altijd van droomde. Maar blijft het een droom of is het werkelijkheid? Dit is het resultaat van ons onderzoek:

wondermiddeltjes fullips

Eén feit staat buiten kijf: het werkt. Alleen vroegen we ons af hoe lang het resultaat zichtbaar blijft en daarover hebben we minder goed nieuws. Na een uur zijn onze lippen opnieuw 'gekrompen' naar hun oorspronkelijke staat. Bummer!

Score: 5/10

3/

Sugar Bear Hair

wondermiddeltjes sugar bear hair

Het geheim voor lang, sterk en gezond haar zit blijkbaar in de kleine blauwe gummibeertjes waar ook de Kardashian-clan enorm fan van is. Niet alleen zien ze er ontzettend schattig uit, ze zijn 100% vegetarisch en lactose- en glutenvrij. Dankzij de fruitige geur in combinatie met de snoepsmaak neem je deze vitamines met véél plezier in. Allemaal leuk maar is het veel fuss voor niets of of werkt het echt?

wondermiddeltjes sugar bear hair

Het lijkt erop dat Sugar Bear Hair werkt. Alle recensies gaan van positief tot heel positief. Toch hebben we enkele opmerkingen bij dit product. Zo zijn deze blauwe gummibeertjes tamelijk prijzig. Voor een potje van één maand betaal je €28. Andere vitamines, die je bijvoorbeeld bij Kruidvat vindt, zijn stukken goedkoper en bevatten dezelfde supplementen als Sugar Bear Hair. Doeltreffend zijn ze maar je betaalt een hoge prijs voor de schattigheidsfactor en mediagekte.

Score: 7/10

4/

Black Mask

wondermiddeltje black mask

Plotseling kon je niet meer door Facebook of Instagram scrollen zonder te moeten aanschouwen hoe iemand z'n mee-eters verwijdert. Oké, oké, best satisfying om te zien. De instant resultaten zien er veelbelovend uit maar wij vroegen ons af of er écht geen nadelen zijn aan dit zwarte fenomeen.

wondermiddeltje black mask

Het Black Mask lost overduidelijk alle verwachtingen in. Toch is er één nevenwerking waar je rekening mee moet houden: it hurts like hell! Het verwijderen van het masker lijkt vaak een fluitje van een cent... tot je het zelf moet doen. Het lijkt alsof je de bovenste laag van je huid er mee aftrekt. Daarnaast is het ook héél belangrijk om het masker dik genoeg te leggen. Doe je dit niet, dan heeft het geen enkel effect.

Score: 8/10

5/

Cocowhite

wondermiddeltje cocowhite

De Geordies zijn dan weer enorme fan van Cocowhite, het wondermiddeltje dat je de perfecte colgate smile belooft. In tegenstelling tot andere bleaching-producten, is Cocowhite niet schadelijk en 100% biologisch. De kokosolie verwijdert zowel bacteriën als tandplak waardoor je een frisse adem én wittere tanden krijgt.

wondermiddeltje cocowhite

Cocowhite heeft zo z'n voor- en nadelen. Het is makkelijk in gebruik maar het vraagt om een stevige dosis wilskracht om dit product iedere dag te gebruiken. Gedurende vijftien minuten hou je vloeibare olie in je mond en dat is làng. Gelukkig hoef je niet te lang te wachten op resultaat. Na enkele dagen zijn je tanden al iets lichter. Eindconclusie? Het proberen waard!

Score: 6,5/10

Welk product wil jij uitproberen? Revitalash, Fullips, Sugar Bear Hair, Black Mask, Cocowhite

LEES OOK: Getest: 12 highlighters voor een glowy look

LEES OOK: Getest: de revolutionaire haardroger van Dyson

LEES OOK: Dieet getest: een strakker lijf door meer te eten

Editor: Jolien Meulders