Amazing Astrid lanceert eerste sportcollectie

Gepubliceerd op 14 februari 2017 door Laure Vandendaele
Amazing Astrid lanceert eerste sportcollectie

Astrid - tegenwoordig zonder achternaam - breidt haar collectie voor de Belgische kledingketen Zeb uit met een sportswear-capsulecollectie.

We zagen haar met gemak twee hotdogs naar binnen schuiven, taart van het hoofd van ex-man John Bryan likken en weinig elegant onder een softijs-machine hangen, het mag duidelijk zijn: Astrid kan best wat verzetten.

Haar slanke lijn dankt het gewezen model dus aan goede genen en haar favoriete sporten: yoga, crossfit en boksen. Om deze arbeidsintensieve activiteiten in stijl uit te oefenen, breidde de realityster haar achtste Astrid Black Label-collectie in samenwerking met de Belgische kledingketen Zeb uit met comfortabele sportswear.

De collectie bestaat uit acht onderling te combineren stuks waarvan de zwarte yoga-jumpsuit ongetwijfeld dé eyecatcher is. Opschriften zoals 'Coach' en 'Goals' dragen bij aan het sportieve karakter van Astrids lijn. Om te bewijzen dat haar relatie met Bram Coppens ook #goals is, mocht de regisseur de campagnebeelden bij de collectie maken. Verdere professionele en romantische perikelen zijn elke woensdag te zien in de nieuwe realityreeks van de Vlaamse Hollywoodvrouw met Peace wagon.

www.zeb.be