Hebben: een lichtgevend snowboard

Geüpdatet op 15 februari 2017 door ELLE België
Hebben: een lichtgevend snowboard

Dé manier om op te vallen als je gaat snowboarden? Niet langer gekleed gaan in een opmerkelijk skipak, maar de piste opgaan op een snowboard met LEDverlichting.  

lightanything verlicht snowboard

LightAnything biedt pakketten aan met snoeren om je snowboard te verlichten. Deze snoeren zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw, rood en roze. Voor ongeveer €25 heb jij een verlicht snowboard. Via instructievideo's leer je in een wip hoe je de snoeren moet monteren. De snoeren zijn shock- en waterproof. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je zotte kunstjes gaat doen op de piste. Zowel overdag als ’s nachts zal je goed opvallen op de piste.

Deze verlichtingssnoeren kan je ook gebruiken om andere dingen in de schijnwerper te zetten. Denk bijvoorbeeld aan je skilatten, rolschaatsen of zelfs je auto!

Snowboard led elleOok Snowboardled  biedt LEDverlichting aan, maar dan voor aan je snowboardbotten. Hiervoor tel je €55 neer. Je kan de verlichting bedienen met een rode drukknop en het is helemaal niet moeilijk om de LEDverlichting te monteren.

(Lien Egghe)