BREAKING: dit zijn de koppels van Temptation Island 2017

Gepubliceerd op 18 januari 2017 door Laure Vandendaele
BREAKING: dit zijn de koppels van Temptation Island 2017

Goed nieuws: Vijf heeft ook dit jaar vier koppels gevonden die gek genoeg zijn om speciaal voor jouw entertainment aan Temptation Island deel te nemen. Welke van deze vier koppels overleeft De Ultieme Relatietest? *onheilspellende bliksemschichten*

Maak kennis met de Marvin, Haroon en c° van 2017.

KOPPEL 1: LIZE EN JEFFERSON

LizeJeffersonTemptationIsland

Stewardess Lize (23, Groot-Bijgaarden) viel 8 maanden geleden voor Jeffersons exotische uiterlijk en zijn mannelijke charmes. Lizes blauwe ogen, haar mooie lichaam en vooral haar handen en turquoise nagellak konden Jefferson overtuigen. Jefferson (21) zit nog met zijn neus in de boeken en woont als student bij zijn ouders in Denderleeuw. Jefferson is een echte flirt en heeft Lize al eens voor haar neus bedrogen. Lize acht de kans groot dat Jefferson haar ook op ‘Temptation Island’ zal bedriegen, maar Jefferson wil Lize niet kwijt en zal er alles aan doen om het vertrouwen te herstellen.

1/

KOPPEL 2: MERIJN EN LISA

LisaMerijnTemptationIsland

Ook de Nederlandse Merijn (24) heeft zijn vriendin Lisa (21) iets te bewijzen. Zij zijn iets meer dan anderhalf jaar samen en hadden een fantastische relatie. Tot het een half jaar geleden flink mis ging en Lisa er achter kwam dat hij contact had met andere vrouwen. Ze doen voornamelijk mee aan Temptation Island om te ontdekken of Merijn wel te vertrouwen is.

2/

KOPPEL 3: JOLIEN EN HERBERT

JolienHerbertemptationisland2017

De Vlaamse Jolien (medisch secretaresse, 23) en Herbert (ploegchef, 22) uit Deinze zijn al zes jaar samen. Na twee fijne jaren kwam het Braziliaanse libido van Herbert boven. Hij bedroog Jolien, zij kwam erachter en liet hem duidelijk merken dat ze dit niet aanvaardde door hem te straffen met een uitgangsverbod. Een uitgaansverbod waar op Temptation Island elf dagen lang een eind aan komt. Herbert wil aan Jolien bewijzen dat hij trouw kan blijven, ook al is dat in het verleden anders geweest. Als de Braziliaan zijn warm bloed in toom kan houden, wil Jolien graag aan kinderen beginnen. Kan Herbert zichzelf in bedwang houden en wordt er ook dit jaar een Temptation-baby geboren?

3/

KOPPEL 4: NIELS EN ROSANNA

NielsRosannatemptationisland

De Nederlandse Niels (26) en Rosanna (24) hebben tweeënhalf jaar een serieuze relatie en wonen sinds acht maanden samen. Ze krijgen beide veel aandacht tijdens het stappen, maar kunnen de verleiding tot nu toe goed weerstaan. Lukt dat ze ook als ze niet bij elkaar in de buurt zijn? Ze vertrouwen elkaar voor de volle 100%, maar gooit de kwade dronk van Rosanna roet in het eten?