4 x tips om de liefde te vinden tijdens de feestdagen

Gepubliceerd op 26 december 2013 door Christin Ho
4 x tips om de liefde te vinden tijdens de feestdagen

[caption id="attachment_16531" align="aligncenter" width="523"]gosling Foto: Drunk Christmas History[/caption]

We zouden het hele jaar door wel op de feestwolken willen vertoeven: te veel glaasjes aan onze lippen zetten, gezelligheid, lekker eten en liefdevolle toestanden. Ben je happy single en heb je de maretak ontlopen tijdens kerstmis, maar wil je het nieuwe jaar wel ingaan als happy in a relationship? Lees onze tips!

1. Schuim niet de leukste, maar alle kerstfeestjes af van vrienden
Fun verzekerd, iedereen ziet er op zijn paasbest uit en we spotten Mr. Right naast de kerstboom. Het lijkt een droomscenario, maar het kan wel degelijk uitkomen. Want tijdens de feestdagen denken we maar aan één lied: "All I want for Christmas is you!" (Mariah Carey)

2. Boozen met mate
De feestdagen zijn het ultieme excuus om alle glaasjes leeg te drinken tot op de grond. Vergeet niet: het geweten luurt altijd om de hoek. Smossen met de eerste de beste is fijn voor een seconde. Toch lijkt het leuker om die ene kus om klokslag twaalf uur te delen met iemand waar je een oogje op hebt. Ben je niet zo romantisch ingesteld? Then go for it, zoiets als het wereldrecord zoveel mogelijk personen kussen op 1 avond wordt dan misschien wel werkelijkheid.

3. Laat The Grinch achterwege
Er is niets aantrekkelijker dan zelfvertrouwen en positiviteit. Amuseer je en laat je problemen achterwege.

4. Kleed je op
Time to shine: de eerste indruk is belangrijk. Je outfit zegt heel wat over je karakter.