3 x budget beautyadresjes

Geüpdatet op 24 mei 2019 door Laure Vandendaele
3 x budget beautyadresjes

Kiko opent een nieuwe flagship store in Brussel.

Het populaire Italiaanse cosmeticamerk, geliefd om zijn trendy collecties aan schappelijke prijzen, opent een gloednieuwe winkel in Brussel. En niet zomaar een, de nieuwe Brusselse hotspot wordt wereldwijd de vierde 'Kiko Kuma', een gloednieuw interactief winkelconcept met aan extra uitgebreid aanbod.

kikocosmeticsbrusselWaar moet je zijn om de nieuwe Kiko Holiday Collectie in huis te halen?
Nieuwstraat 52
1000 Brussel

www.kikocosmetics.com

Maar ook in Antwerpen kan je je winkelmandjes volladen zonder een financiële uppercut te krijgen. Ontdek snel welke winkels er de deuren openen.

1/

nyxcosmeticsantwerpen

Na Gent en Brussel krijgt ook Antwerpen binnenkort een eigen Nyx Cosmetics-winkel.

Nyx Cosmetics heeft de weg naar ons land duidelijk gevonden. Het Amerikaanse cosmeticamerk opende het afgelopen jaar een winkel in Brussel, begin september kwam er een tweede filiaal in Gent bij. In navolging van dat succes (in Gent was het wekenlang rijtje schuiven om binnen te raken) opent het populaire make-upmerk in december een derde winkel in het centrum van Antwerpen.

LEES OOK: 8 beautyvragen aan Nyx-ambassadrice Joy-Anna Thielemans

Dat is goed nieuws voor make-upliefhebbers die houden van 'on trend' en kleurrijke make-up aan democratische prijzen. Het Amerikaanse label staat in de Verenigde Staten op nummer 2 in het lijstje van favoriete make-upmerken van de millennials en ook de lokale leden van Generatie Y vonden intussen massaal de weg naar de Belgische vestigingen.

Nyx Cosmetics is de laatste aanwinst voor het steeds uitbreidende Antwerpse 'beauty kwartier'. In diezelfde buurt vind je verder ook winkels van onder meer Bobbi Brown, Aveda, Dermalogica, Delbôve en MUD.

Nyx Professional Makeup
Korte Gasthuisstraat 3
2000 Antwerpen

2/

wyconcosmetics

Het Italiaanse cosmeticamerk Wycon strijkt neer in Antwerpen, en dat is goed nieuws voor wie houdt van make-up en zachte prijsjes.

Antwerpen mag dan wel onze modehoofdstad zijn, ook op gebied van beauty valt er in de Koekenstad heel wat (en steeds meer) te beleven. Naast chique nicheparfumerieën en boetieks vol exclusieve huidverzorgingsproducten, kan je sinds kort naar hartenlust shoppen bij Wycon Cosmetics. Dit Italiaanse cosmeticamerk dat staat voor modieuze make-up aan toegankelijke prijzen (de vergelijking met dat andere Italiaanse merk Kiko is dan ook niet veraf) nam onlangs de intrek in het Antwerpse Grand Bazar shopping centrum.

LEES OOK: Onze favoriete budget beauty buys voor het najaar

Een té ontdekken adresje voor wie van betaalbare beauty houdt!

LEES OOK: de beste beauty-adresjes van Antwerpen

Waar moet je zijn?

Grand Bazar Shopping Center
Beddenstraat 2 bus 11 - 2000 Antwerpen