Tess Goossens viert 44ste verjaardag van de Tripp Trapp!

Geüpdatet op 30 november 2016 door ELLE België
Tess Goossens viert 44ste verjaardag van de Tripp Trapp!

Tess Goossens, de beroemde radio-dj van Joe Fm en jonge moeder, vertelt wat ze zo leuk vindt aan het merk Stokke en haar Tripp Trapp-stoel.

Als je twee jonge kinderen hebt zoals Tess Goossens verloopt niet altijd alles op wieltjes. Daarom koos ze voor de hoge kinderstoelen Tripp Trapp, die we aan niemand meer hoeven voor te stellen. “Ze zijn geweldig! Het is niet alleen gezelliger om ons zoontje bij ons aan tafel te hebben, we kunnen nu ook rustig eten. In zijn park zeurt Ferran vaak, maar bij ons aan tafel ziet hij me en huilt hij dus niet zo snel (…) Stokke® is een symbool van duurzaam design, zoals deze meegroeistoel bewijst.”

img_stokke-1

Met de Newborn Set bouw je de stoel om voor kleine baby’s, zodat ook je pasgeboren kindje veilig bij jou in de buurt kan blijven. De stoelen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, voor elk wat wils. Tess is er weg van, en wij ook! Goed nieuws, want ter gelegenheid van zijn 44ste verjaardag kan je je Tripp Trapp-stoel personaliseren. Dat wil zeggen met de naam van je kindje, of een andere leuke boodschap, op de stoel geschreven. Jouw baby is immers de beste!

1/

Stokke heeft nog meer producten

Ook van de kinderwagen Stokke® Trailz blijkt Tess een grote fan. Tess heeft er een, en ze is er heel tevreden over: “Ik meet 1 meter 80 zonder hakken (lacht), dus het is niet makkelijk voor mij om een comfortabele kinderwagen te vinden. Met dit model kan ik urenlang wandelen in de stad of in het park. En wanneer mijn mama me vergezelt, die beduidend kleiner is dan ik, stellen we het ergonomische handvat gewoon lager in. Dankzij de hoge positie van de reiswieg kan ik Ferran makkelijk zien. En de grote boodschappenmand onderaan is een luxe!”.

Een stijlvolle kinderwagen die zich moeiteloos aanpast aan mama’s lengte en handig blijkt tijdens het shoppen. Hij heeft zelfs de allures van een modeaccessoire – geweldig toch!