Antwerpen krijgt nachtclub voor 30-plussers

Gepubliceerd op 22 november 2016 door Laure Vandendaele
Antwerpen krijgt nachtclub voor 30-plussers

Binnenkort opent Pop King, een bar/nachtclub voor hippe dertigers en veertigers, de deuren in Antwerpen.

Stel: je bent de dertig, misschien zelfs de veertig voorbij, houdt wel van een stevig feestje op zijn tijd maar vindt je gading niet langer in het huidige aanbod aan nachtelijke festiviteiten. Voor hen opent Sven Rymenans, voormalige uitbater van Soho op het Antwerpse Zuid, 'Pop King Antwerp', een aperitiefbar die bij het vallen van de avond in een club verandert. 'Dertigers en veertigers gaan graag gezellig aperitieven. Onze apero bar speelt hier perfect op in met bovendien heerlijke Spaanse tapas op de menukaart. Vanaf 21u zinderen de eerste tunes van de DJ-sets op de dansvloer en kan het dansfestijn beginnen', zegt Rymenans.

LEES OOK: Gentse rooftopbar heropent in winterserre

Ook de muziek is afgestemd op de wensen van feestende veertigers. Geen minimal, deephouse of techno, wel dansbare popmuziek uit de jaren 80 en 90. 'Pop King Antwerp richt zich op een publiek dat zich graag uitleeft op muziek à la Michael Jackson, Prince en vele andere toppers uit dit muziekgenre. Met live DJ-sets van o.a. Garry Franklin die vroeger nog in de oude Pop King heeft gedraaid, Dave Lambert e.a. wordt het feesten op deze ‘oldies’ muziek een heerlijk nostalgische & unieke beleving.'

pop-king-antwerp

Het is trouwens niet de eerste keer dat Antwerpen een club met de naam 'Pop King' kent. Ook in de jaren 70 en 80 werd er in de Koekenstad gefeest in een discotheek die dezelfde naam droeg. De nieuwe Pop King Antwerp opent op vrijdag 25 november de deuren.

Pop King Antwerp
Limbastraat 1
2000 Antwerpen

Open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 16u. Vanaf 21.00u nemen de live DJ-bassen het over tot 3u ’s morgens.