Welk masker past het beste bij jou?

Geüpdatet op 24 mei 2019 door Laure Vandendaele
Welk masker past het beste bij jou?

Of het nu snel vooruit moet gaan of je niet zonder uitgebreid wellnessritueel kan, er is vast een masker dat aan jouw noden voldoet.

Maskers zijn hot. Of je nu voor de sheet of een pikzwarte variant kiest, een wekelijks maskertje lijkt tijdens deze kouder wordende dagen een must. Maar welk type masker past het best bij jouw levensstijl?

1/

DE SPEEDY GONZALES

Je vindt het belangrijk om je huid goed te verzorgen maar brengt het liefst niet al te veel tijd in de badkamer door. Je bent praktisch ingesteld en het moet vooruit gaan. Geknoei met kleimaskers en vuile handdoeken nadien is niets voor jou. Daarom kies je voor een snelle, efficiënte oplossing: het SHEET MASK

Die zijn er voor onder je ogen, op je gezicht en hals én tegenwoordig zelfs voor op je buik en borsten.

1-sheetmasks

  1. Dragon's Bood eye masks van Rodial, 39 euro voor 8 stuks SHOP HIER
  2. Serum in a mask van Kenzoki, 32,50 euro SHOP HIER
  3. Total Radiant mask van Wycon Cosmetics, 2,90 euro SHOP HIER

2/

DE DURVER

Jij bent niet aan je proefstuk (en eerste masker) toe en experimenteert graag met de laatste nieuwigheden. Voor een masker zo zwart als de nacht heb je geen schrik en ook peel off maskers zijn helemaal je ding. Waarom een masker met water verwijderen als het zoveel leuker is om het er na de droogtijd als een laagje overbodige huid af te pellen? Maar niet voor je een selfie van je zwarte, koperkleurige of spacy zilverkleurig masker hebt gemaakt!

@elenakrygina in #GRAVITYMUD Glambassador #Regram #HELLOSEXY #GLAMGLOW

Een foto die is geplaatst door GLAMGLOW (@glamglow) op

 

2-peeloffmask

  1. Sublime Black Precious Mask van Collistar, 40,90 euro SHOP HIER
  2. GinZing Peel-Off Mask van Origins, 25 euro SHOP HIER
  3. Gravitymud Firming Treatment van Glamglow, 49,50 euro SHOP HIER

3/

DE MASKERMASTER

Je vindt een mooie huid belangrijker dan een perfect streepje eyeliner en je gaat nooit slapen zonder je te ontschminken. Je huidverzorgingsritueel is heilig en je maakt hier dan ook graag voldoende tijd voor vrij. Je kent de noden van je huid als geen ander en past je huidverzorging hieraan aan. Je bent een MULTIMASKER.

LEES OOK: Wat is multimasking?

maskers

L'Oréal Paris ontwikkelde een gamma crèmemaskers op basis van verschillende kleisoorten die perfect onderling te combineren zijn. Zo heeft masker met roodwier een exfoliërend effect op de wangen, het masker met groene eucalyptus zuivert en matteert de t-zone en het masker met zwarte steenkool ontgift het volledige gelaat.

maskermultimasking

Pure Clay Maskers van L'Oréal Paris, 9,99 euro/stuk

4/

DE LAZY GIRL

Je zit vol goede bedoelingen maar slaagt er niet altijd in je to do-lijst af te werken. Je wil steeds van alles ondernemen maar houdt het uiteindelijk nog het liefst bij #netflixandchill. Je 'vergeet' 's avonds al eens je make-up te verwijderen en een 10 stappen tellend Koreaans geïnspireerd beautyregime is dan ook niets voor jou. Je bent - om het met een lelijk woord te zeggen - een LAZY GIRL.

Speciaal voor jou ontwikkelde de beauty-industrie overnight maskers. Deze maskers smeer je 's avonds op je gezicht en laat je 's nachts hun werk doen. Zonder af te spoelen, af te pellen of handdoeken vuil te maken. Halleluja.

maskersnacht

  1. Drink Up Intensive Overnight Mask to Quench Skin's Thirst van Origins, 25 euro SHOP HIER
  2. Ultimate miracle worker instant rejuvenation pearl mask van Philosophy, 84,50 euro SHOP HIER
  3. Moisture Surge Overnight van Clinique SHOP HIER