Pippa’s gouden tips om een bruid te overschaduwen

Geüpdatet op 15 mei 2017 door Isabelle
Pippa’s gouden tips om een bruid te overschaduwen

De kogel en bijbehorende bruid zijn door de kerk (dat wordt wereldwijd beweerd toch): Pippa gaat trouwen! Een heugelijke gebeurtenis die voor heel wat activiteit ten huize Middleton zal zorgen: wanneer is Sarah Burton vrij? Kan Kate een tiara uitlenen? Boeken we Elton voor het feest? Tussen al het plannen door, ‘s avonds in haar bedje, moet Pippa echter gekweld worden door gruwelijke nachtmerries: wat als iemand haar op de grote dag overschaduwt?

Boontje komt om zijn loontje… Kate’s kleine zusje is dan ook een ster als het op thunder stealing aankomt. Talrijk zijn de bruiden die de schijnwerpers met de Vanity Fair columniste moesten delen. Om hun wraak wat te vergemakkelijken: Pippa’s trucs om de show te stelen:

1/

1. En de genodigde droeg… wit!

1
Wat nu, enkel de bruid mag wit dragen? Pippa zet haar maagdelijke persoonlijkheid nu eenmaal graag in de kleurloze verf..

2/

2. Of toch liever goud?

2
Probleem: De Hertogin (je weet wel, die vervelende grote zus…) is ook van de partij. Gelukkig weet Pippa hier raad mee: eenzelfde look, gepimpt met gouden jas, bombardeert de toekomstige kroonprinses in twee lichtweerkaatsingen tot grijze muis. De bruid zelf? Die waren we al lang vergeten!

3/

3. Beroemde jurk
3
De link met Kate kan ook in Pippa’s voordeel werken. Haar iconische verlovingsjurk? Die bestelt onze vriendin gewoon in het roze en met een iets groter decolleté, kwestie van de aanwezige fashionista’s en mannen te blijven boeien.

4/

4. Gebruik wat je hebt

Toen Kate Middleton in 2011 uit haar wagen stapte, hield de hele wereld de adem in… en begon spontaan te fluiten. Niet Kate, wel Pippa’s welgevormde billen zorgden voor collectief gejoel. Sindsdien maakt het “Pippa poep pakket” onderdeel uit van menig fitness programma.

4
“Jullie hebben nog niets gezien,” leek ze ‘s avonds dan weer te grinniken met haar extreem diepe decolleté. Take this, koninklijke kledingvoorschriften!

5

5/

5. Speel met volume

6

De laatste tip van deze professional: boost het belang van je persoontje met volumineuze accessoires. Een imponerend vachtje en een hoed die naar de sterren reikt: dàt is hoe je de show steelt –of toch tenminste het zicht van de achterste rijen in de kerk blokkeert.