Dit moet je weten over het nieuwe Kardashian seizoen

Geüpdatet op 3 mei 2019 door Isabelle
Dit moet je weten over het nieuwe Kardashian seizoen

Scott is terug!! En Kim zet een stapje opzij...

Even werd er gevreesd voor de toekomst van Keeping Up With The Kardashians. Nadat Kim werd overvallen in Parijs, lagen de opnames van het nieuwe seizoen voor onbepaalde tijd stil en gonsde het van de geruchten dat dit definitief het einde van de show zou betekenen. Amerika's favoriete reality TV-clan zou het voortaan discreter willen aanpakken. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan: E!, de zender achter de populaire reeks, maakt bekend dat de opnames weer volop bezig zijn. Daarnaast geeft de zender ook een trailer vrij van het twaalfde seizoen, dat momenteel reeds op TV loopt. Van het tweede deel daarvan welteverstaan, dat in de nasleep van de gebeurtenissen in Parijs eveneens van de buis werd gehaald. Wat mag je verwachten van de nieuwe afleveringen? Een overzicht (spoiler alert!):

1/

1476773022-kim-scott

  • Scott Dissick is terug! De Lord krijgt extra veel schermtijd in de aanstormende afleveringen, maar dat lijkt meer in de rol van Kris' sidekick dan van Kourtneys lover te zijn. We zien de man in het gezelschap van zijn voormalige schoonmoeder verschillende bizarre workouts testen én hoe ex-liefje Kourtney hem boos vraagt wat hij in hemelsnaam met haar moeder moet.
  • Kim krijgt het ook aan de stok met Kris, die haar in een razende SMS uitmaakt voor "f*cking traitor" omdat ze haar stiefvader Caitlyn Jenner hielp stylen. Drama.
  • Nog meer drama: het gaat niet zo goed met Rob en Chyna, die de allereerste échte Kardashian baby verwachten. Na tal van spanningen met het koppel, besluiten de zussen een babyborrel te organiseren, maar zowel Rob als Chyna sturen hun kat. Opnieuw tranen voor Kris.
  • Ondertussen eist ook Kendall Jenner wat aandacht op. Het boomlange model blijkt vooral keihard aan het werk, maar stort op een bepaald moment in en voorspelt haar eigen opname in een afkickkliniek.
  • Wie ook tijd in de kliniek zal doorbrengen is Khloe. Zij overweegt een borstvergroting -"dit is LA, mensen halen nieuwe borsten zoals ze benzine in hun wagen doen!"- maar twijfelt over de maat van haar toekomstige boezem.
  • Kylie is braaf en valt niemand lastig dit seizoen.
  • Wat de nieuwe opnames betreft: Kim Kardashian zal haar deelname op een laag pitje zetten. De ster volgt momenteel intensieve therapie om het trauma uit Parijs te verwerken en zou nog niet klaar zijn om opnieuw aan het werk te gaan.