I AM SHARING MY VIEW

Geüpdatet op 17 december 2020 door ELLE België
I AM SHARING MY VIEW
Nikon

Laat uw creativiteit de vrije loop met de Nikon D5300. Dankzij ingebouwde Wi-Fi* en GPS plus een indrukwekkende set geavanceerde functies kunt u met deze camera speciale momenten in uw leven zeer gedetailleerd vastleggen en vervolgens delen. De camera is perfect geschikt voor reislustige, creatieve fotografen die hun eigen invalshoek willen ontdekken.

Ingebouwde Wi-Fi* en GPS

Verras de mensen in uw omgeving door beelden te delen met de hoge kwaliteit die alleen een D-SLR-camera van Nikon kan bieden. U kunt foto's rechtstreeks van uw camera naar een smartapparaat verzenden, zodat u ze gemakkelijk kunt uploaden naar uw favoriete sociale netwerksites. Met de GPS-functie kunt u uw beelden voorzien van geotags met nauwkeurige locatiegegevens en zo een reisverslag maken dat u kunt delen.

Kantelbare monitor

Maak uw foto's intrigerender en uw films spannender! Met deze flexibele draaibare LDC-monitor met hoge resolutie is het een waar genot om vanuit praktisch elke hoek opnamen te maken.

Schitterende beeldkwaliteit

De DX-formaat CMOS-sensor met 24,2 megapixels heeft geen optisch laagdoorlaatfilter (OLPF) waardoor zelfs de fijnste details met een verbluffende scherpte worden vastgelegd. De combinatie van een krachtige EXPEED 4-beeldverwerkingsengine en een hoge ISO-lichtgevoeligheid (tot ISO 12.800) levert bij elk soort licht heldere resultaten op. Het geavanceerde 39-punts autofocussysteem zorgt ervoor dat elke opname raak is en Nikon’s functie voor D-movie biedt vloeiende Full HD-films met een beeldsnelheid tot 50p/60p.

* U downloadt eenvoudig de gratis app Wireless Mobile Utility via Google Play™ of de Apple App Store™ naar uw smartapparaat.* Wireless Mobile Utility is compatibel met smartapparaten met iOS™ en Android™. Android, Google, Google Play, YouTube en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.