Zo krijg je een huwelijksreis cadeau

Geüpdatet op 18 augustus 2016 door Laure Vandendaele
Zo krijg je een huwelijksreis cadeau

Gedaan met de traditionele huwelijkslijst. Schenk je trouwende vrienden liever een huwelijksreis om nooit te vergeten. Berggorilla's bezoeken in Rwanda, genieten op een luxueus privé-eiland in Cambodja of in een luchtballon over de duizenden tempels in Myanmar zweven? Luxe reisbureau Alloux stuurt je - with a little help from your friends - op weg.

Je kent het wel: je wordt op een huwelijk verwacht en alle leuke cadeaus van de huwelijkslijst - van porseleinen servies tot broodbakmachine - zijn al afgevinkt. Een envoloppe met geld dan maar? Te onpersoonlijk. Veel leuker is het immers om je pas getrouwde vrienden op de huwelijksreis van hun leven te sturen.

The Sanctuary
Beren spotten in Canada

Dit kan je doen door de online spaarrekening die je  trouwende vrienden op de website van luxe reisbureau Alloux openden van een gulle bijdrage te voorzien. Zij kiezen de idyllische reisbestemming, jullie laten een bedrag naar keuze en een leuk bericht achter. Het koppel krijgt op het trouwfeest alle berichten samengebundeld in een uniek boekje met daarin verder een beschrijving van de reis én - niet onbelangrijk - het ingezamelde bedrag. Daarna kan het inpakken beginnen!

Sunrise over the Bagan pagodas in Myanmar
Zweef in een luchtballon boven de duizenden tempels van Bagan, Myanmar

Zelf een reisspaarrekening openen? Surf dan snel naar Alloux.com