Hoe zou het nog zijn met de mooiste kindster ter wereld?

Geüpdatet op 20 april 2022 door Isabelle
Hoe zou het nog zijn met de mooiste kindster ter wereld?

De naam Thylane Blondeau doet niet meteen een belletje rinkelen, maar haar foto's staan in het collectieve geheugen gegrift.

De bloedmooie mini française zorgde enkele jaren geleden met een provocatieve Vogue editorial voor één van de grootste controverses in de recente modegeschiedenis. Ze poseerde er als een echte stoeipoes, beladen met make-up en juwelen, gehuld in weinig verhullende jurkjes voor de lens van Tom Ford en Carine Roitfeld. Zwoel de camera in staren, suggestief een lipstick rond haar lippen draaien en krolse poses aannemen op een luipaardtapijt: dagelijkse kost voor Vogue, zij het dat het model in kwestie toen amper tien jaar oud was...
Thylane Blondeau 17 Thylane Blondeau 18

De shoot ontketende een ware mediastorm en Thylane verdween een tijdje van de radar. Tot nu dus, het ondertussen 15-jarige model is terug en vastbesloten haar carrière verder uit te bouwen. Dit moet je over haar weten:

1/

Ze begon op haar vierde te werken als model! De eerste job van deze celeb dochter (haar vader is voetballer Patrick Blondeau en haar moeder is presentatrice en actrice Veronika Loubry) was een loopje op de catwalk van Jean Paul Gaultier. Een succesvolle start, die haar heel wat lucratieve opdrachten opleverde en uiteindelijk een hoogtepunt kende met het beruchte Vogue project.

Thylane Blondeau

Thylane Blondeau 1

De mooie genen heeft ze van haar moeder geërfd, een vrouw die trouwens opvallend veel weg heeft can Cindy Crawford. Dat laatste is een interessant detail, je ontdekt zo meteen waarom!

Thylane Blondeau 5

Thylane Blondeau 6

2/

Ze tekende een contract met IMG models, wiens kantoren in New York, Londen, Milaan én Parijs haar vertegenwoordigen. Needless to say: ze zetten zich bij IMG schrap voor een internationaal succesverhaal!

Thylane Blondeau 12

3/

Ook op filmvlak kent haar CV reeds een streepje. In 2015 speelde ze mee in een remake van de Franse cultfilm Belle et Sebastien, een prent over blush de opmerkelijke vriendschap tussen een jongen en zijn herdershond.

Thylane Blondeau 10
Blush drama's!

4/
Is het je ook al opgevallen hoe hard ze op Gigi Hadid, die ander topper, lijkt?!

Schermafbeelding 2016-08-18 om 15.32.31
Gigi versus...
Thylane Blondeau 19
...Thylane!

De Amerikaanse is zich ook van de opvallende gelijkenis bewust en wilde dat tijdens een ontmoeting op de gevoelige plaat vastleggen.

Thylane Blondeau 15

Schermafbeelding 2016-08-18 om 15.41.54

5/

Over lookalikes gesproken, Thylanes oudere halfzus Allison Kadoche is ook model. Van haar keek de kleine française haar signature pruillip af.

Thylane Blondeau 3

Thylane Blondeau 4

6/

Anno 2016 is solo helemaal out: wie het wil maken in de showbizz, moet over een serieuze girl squad beschikken. In Thylanes geval staat die al helemaal klaar:

new squad
Mackenzie Foy, Thylane Blondeau en Kaia Gerber

Kaia Gerber, de mini-me van Cindy Crawford, die op haar beurt de kloon van Thylanes eigen moeder is. De wereld is microscopisch klein! Kaia komt sinds vorig jaar trouwens ook als professioneel model aan de bak.

Thylane Blondeau 7

Andere partner in crime: de Amerikaanse actrice Mackenzie Foy, die enkele jaren geleden omwille van haar perfecte engelengezichtje werd gecast als Renesmee Cullen, de kleutervampier uit Twilight.

Thylane Blondeau 11

Taylor en co zetten zich straks maar beter schrap eens deze meiden all grown up zijn!

7/

Serieus, Thylane is een tiendubbele bedreiging voor huidige starlets. Ontdek hier hoe ze dit jaar de rode loper moeiteloos domineerde op het filmfestival van Cannes. En dat naast niemand minder dan Blake Lively, terwijl het haar allereerste red carpet ooit was!

Thanks @lorealmakeup @lorealhair @chapuyc Can't be more happy

Een video die is geplaatst door Thylane Blondeau (@thylaneblondeau) op

8/
Ook Karl Lagerfeld heeft haar in zijn vizier. Tijdens de recentste modeweek nodigde hij Thylane uit om zijn Chanel defilé bij te wonen én stak hij de starlet in één van zijn outfits. Staat ze volgend seizoen op de catwalk -of nog beter, op zijn campagnefoto's? Voor voorgangsters en gloednieuwe Chanel gezichten Lily-Rose Depp en Willow Smith begon het ook allemaal met een uitnodiging...

Thylane Blondeau 9

 

Thylane Blondeau 8

9/

Lang verhaal kort, Thylane heeft een mooi leven en we zijn niet jaloers...

Thylane Blondeau 14