Dit sterrenbeeld gaat het vaakst vreemd

Gepubliceerd op 17 augustus 2016 door Elise
Dit sterrenbeeld gaat het vaakst vreemd

De website over ontrouw Gleeden onderzocht welke sterrenbeelden het vaakst vreemdgaan in Europa. En wie haalt de hoogste score?  

Op nummer 1 staat de Boogschutter (22 november – 20 december).Uit het onderzoek blijkt dat de Boogschutters die aan hun relatie twijfelen, snel afwisseling zoeken. Maar, nuance is vereist. Als een boogschutter écht verliefd is, dan is hij juist wel bijzonder trouw.

Het sterrenbeeld wordt op de voet gevolgd door Waterman en Tweelingen, Steenbok sluit het rijtje af.

De wilde Waterman (20 januari – 18 februari) moet bevestiging voelen dat zijn partner om hem geeft en hem belangrijk vindt. Anders zoeken ze het wel elders.

De rusteloze Tweelingen (21 mei– 21 juni) zitten barstensvol energie en zijn communicatief erg sterk. Ze zijn echter snel verveeld en bang voor routine, ook in hun liefdesrelaties. Eens de spanning eraf is, komen ze nogal snel in de verleiding om hun geluk ergens anders te zoeken.

De gereserveerde Steenbokken (21 december – 19 januari) zijn erg gedisciplineerd maar gaan al snel bokken als ze niet de aandacht en het respect krijgen dat ze menen te verdienen. En dan is de kans groot dat ze hun partner zullen bedriegen.

Benieuwd naar de meest trouwe sterrenbeelden?

1/

qootgtndq656wv1jbbuo

Het meest trouwe sterrenbeeld zijn Vissen (19 februari - 20 maart). Mensen geboren onder dit teken zijn nooit egoïstisch in hun persoonlijke relaties en geven altijd meer dan ze vragen. Ze zijn intens loyaal en huiselijk en blijven hun partner altijd trouw.

Maagden (23 augustus - 23 september) flirten graag, maar als ze eenmaal een relatie hebben zijn het toegewijde en trouwe partners. Wees hem ook trouw en hij zal er altijd voor je zijn.

Ook de Leeuw is fan van flirten. Een leeuw-man heeft vaak een hele harem vrouwelijke vriendinnen. Hij is dan ook een echte charmeur. Toch is hij een uiterst trouwe partner. Maar onthoud wel: maak hem niet jaloers!