8 tips om hem beter in bed te maken.

Gepubliceerd op 8 juli 2016 door ELLE België
8 tips om hem beter in bed te maken.

Seks! De meest onder­gewaardeerde therapie om het zelfvertrouwen te stimuleren, spanningen weg te werken en het humeur tot ongekende hoogten te tillen. Zomaar binnen handbereik. Alleen doen mannen net iets te weinig moeite om de bevrediging ook wederzijds te maken, zo blijkt vaak. Tss, jongens toch!

Madame n’est pas bien servie, zelfs niet na jaren van instructies, pleidooien en stille of luide hints. Uiteraard zijn er mammezellen die zelf geen poot willen uitsteken in de algehele bevrediging van zichzelf én hun vent en derhalve tevreden zijn met een berijding à l’ancienne, langoureus of indolent op hun rug liggend, maar daar willen we het vandaag niet over hebben.

Wel over mannen die zo hitsig zijn dat ze hun Charles zowat overal zouden in pleuren uit blinde drift en drie seconden na hun orgasme alweer liggen te snurken. Ze bestáán, dames, en ze zijn met veel meer dan u denkt. Heeft u ook de beschikking over een heerschap dat verder zeer aimabel is maar wel wat instructies kan gebruiken, schuif hem dan nu de volgende raadgevingen onder de neus. Na hem evenwel eerst een gin & tonic of een biertje geserveerd te hebben. Op een nuchtere maag zou het misschien te hard aankomen.

1/

1.De voorbereiding

Voor u op reis vertrekt, beste man, moet u naar de schoonheidswinkel of naar de apotheek. Niet alleen om uw lading condooms, antihistaminepillen of blarenpleisters, maar ook om een goede en aangenaam geurende zonnecrème. Iets van betamelijke kwaliteit dus. Zonnecrème die niet plakt en aangenaam is bij het aanbrengen is namelijk ook de beste voorbereiding tot een horizontale dans. Je m’explique. Wanneer u uw geliefde met zonnecrème insmeert, zullen de eerste tintelingen van uw aanraking door haar lichaam trekken. Beschouw het als het aanzetten van een paar schakelaars. Zonnecrème aanbrengen doet u daarom het best in het zwoele licht van uw kamer of uw hut, wilt u het een béétje intiem houden en uw vrouw of lief niet in verlegenheid brengen terwijl er dertien dikke Russen langs het zwembad naar uw private handelingen aan het kijken zijn. Hou uw aanrakingen zacht en teder, maar efficiënt. Het is de bedoeling dat u heden avond geen aangebrande kalkoen tussen uw lakens krijgt.

Zorg dat u vol liefde, maar doeltreffend alle hoeken en kanten van haar lichaam heeft beroerd. Eerst haar armen en schouders. Dan haar rug. Dan haar buik. Vergeet haar oorschelpjes niet, haar tenen, haar lieve zachte knieën. Neem de tijd wanneer u de crème vanaf die knieën aan de binnenkant van haar dijen naar boven toe begint te smeren, maar hou halt voor u bij haar paradijselijke grot en heuvels bent. Blijf uw handeling traag en liefdevol herhalen, van de knieën naar de warmte van haar kutje toe. Ga niet verder. Alleen een dwaas zal dadelijk haar bikinibroek opzijschuiven om haar meteen wat intiemer te bepotelen zonder verdere voorbereiding. Timing is belangrijk. U bent met vakantie, relax. Hoe meer tijd u neemt om haar lekker nat en heet te krijgen, hoe groter uw eigen plezier zal zijn.

2/

2. De streling

Wanneer u beiden met wederzijdse insmering gewapend bent tegen de UV-stralen en klaar bent voor het klaterende daglicht, vergeet dan vooral niet in uw tedere houding te volharden. Wanneer u weer overschakelt op de orde van de dag en begint te discuteren over wie de handdoeken en wie de boeken draagt, is de sfeer wellicht alweer snel naar de haaien. Buit de stilte uit als een zinderende zone van mogelijkheden en toon hoe begeerlijk u uw geliefde vindt. Met uw ogen. Met trage en subtiele aanrakingen. Grabbel haar alstublieft niet met de volle hand bij de kont omdat u intussen zelf zo verschrikkelijk geil bent aangelopen. Toom uzelf wat in, denk aan uw schoonmoeder of aan uw bejaarde buurvrouw en concentreer u op de mooiste plekjes van het lichaam van uw beminde. Haar hals, waar u straks even uw lippen op mag laten neerdalen, haar navel, de glooiing van haar rug.

De grootste stimulans zullen uw woorden zijn. Vertel haar fluisterend dat u haar kont zo geweldig vindt, of haar wipneus, voor mijn part haar ellebogen, en dat ze er zo fantastisch uitziet. Ze zal in uw handen smelten als vanille-ijs, maar u moet wachten op het juiste moment. Probeert u zich echt wel te concentreren op haar alleen. Het zal aanlokkelijk zijn om het andere aanwezige vlees op het strand of aan het zwembad ook te keuren, maar wanneer uw lieveling dat in de gaten krijgt (dat doet ze altijd) dan kunt u er zeker van zijn dat u de paradijselijke grot en de heuvelen van vertroosting aan u zal zien voorbijgaan.

3/

3. Het moment

Wanneer u voelt dat uw beminde lekker warmgelopen is, dan kunt u haar misschien een vroege siësta voorstellen. Vraag haar om zeker vijf minuten na u naar de kamer of naar uw cabana te komen, omdat u daar een verrassing heeft voor haar. Zorg voor wat verkoelend spuitwater, of beter nog: voor een glas Veuve Clicquot Ponsardin of andere aangename bubbels waarmee u de stemming kan opdrijven. Installeert u zichzelf gewoon op een stoel of een zetel en wacht haar op. Ga in ieder geval niet als een onnozele hete hond naakt in bed liggen met uw mast omhoog onder de lakens. U kunt niet geloven wat voor een lachwekkend zicht dat is. Soit. Deel Franse champagnekussen (of Perrier-kussen) met elkaar en ga samen onder de douche. Pel elkaars zwemtenue af. Laat het lauwe water over uw huid stromen, over die van haar, dep haar droog en leid haar gedecideerd naar het bed. Gooi er haar voor mijn part op. Het is tijd, en nu mag ze het geweten hebben. Kus iedere centimeter van haar lijf, te beginnen bij de plekken die u misschien het minst interesseren maar die haar misschien wel in een volgende versnelling zetten. En steven langzaam af op de plaats die nu zo langzamerhand wel wat vochtiger zou mogen zijn. Nu mag het. Gebruik uw tong om haar bloemblaadjes te spreiden, om haar lippen te openen.

4/

4. Het knopje

Alors, waar is dat knopje? Die kleine bron van geluk? Laat uw tong tussen de plooien van plezier dansen. Gebruik uw vingers zachtjes om uw schat bloot te leggen, maar alleen als u er geen eelt op heeft staan, korte nagels heeft en uw vingertoppen voldoende vochtig heeft gemaakt met wat speeksel of glijmiddel. Wanneer u aan de slag gaat met droge, ruwe handen, zal u het risico lopen dat uw geliefde haar benen toeklapt en het hoofdstuk afsluit. Zo gevoelig als uw eigen eikel kan zijn, is de clitoris van uw meisje. Doe het ook niet omdat u denkt dat u meteen daarna een blowjob van haar zult krijgen. Savoureer haar zonder meer. Seks is geen ruilhandel. Stuur ook niet aan op iets idioots als soixante-neuf, want daarmee zal u haar uit haar flow halen. Bovendien zal u in dat geval automatisch veel te heftig aan haar clitoris beginnen te zuigen en zij zal te kleine likjes geven op uw eikel, omdat u beiden zult beginnen te projecteren. Uw genot op haar poes en zij haar genot op uw penis. Vertelt u mij dat u dat niet graag doet, uw lief beffen of minetten, vindt u dat vies of wansmakelijk? Ligt het niet aan haar hygiëne, denkt u, maar volledig aan uzelf? Dat kan een veeg teken zijn, beste man. Het zou u later in uw leven weleens kunnen dagen dat u eigenlijk niet op vrouwen valt.

5/

5. Het samenspel

Vraagt u zich af of u de leiding moet nemen? Voor hetzelfde geld heeft ze u intussen al zelf op het bed gespijkerd of op de grond gegooid en zit ze schrijlings op uw paal, terwijl ze zichzelf ten hemel galoppeert. Geniet vooral met volle teugen. Komt ze niet zomaar klaar door uw coïtale interventie, dan zal ze wat hulp kunnen gebruiken. Nodig haar gerust uit om zichzelf te vingeren terwijl u bezig bent uw liefdestunnel te boren of laat haar een vibromasseurtje gebruiken. Lijkt het u beiden beter om het allemaal serieel te doen, de ene handeling na de andere, neem er dan gerust de tijd voor. Het allerbelangrijkste van uw seksuele bezigheden is het samenspel, het samen spelen. Dat betekent ook dat u haar gerust af en toe mag vragen of ze het lekker vindt, en waar. Vráág haar of ze in haar derrière wil genomen worden voor u onverwacht haar achterdeur inramt. Wees beleefd. Vráág wat ze lekker vindt. De ene vrouw is de andere niet (de ene man ook de andere niet) en iedereen heeft andere voorkeuren voor zuigen, likken, rukken, zoenen en vingeren. Spreek, maar deel geen commando’s of instructies uit. Hou het subtiel. U bent geen maarschalk of CEO in uw bed. Ook belangrijk: stop vooral niet met plezier maken. Seks is immers een bezigheid waarbij er een en ander kan en zál foutlopen. Een verlossend grapje zal onaangename of vreemde spanningen doen verdwijnen.

6/

6. Het klokkenspel

Misschien moeten we het nog eens herhalen voor de hardhorige mannen onder u. Misschien vindt u het niet erg om aan uw eigen jongeheer te rukken terwijl die een redelijk onfris aroma verspreidt wegens niet gewassen. Mogen we er alstublieft op wijzen dat voor vrouwen een van de grootste afknappers een ongewassen piemel annex klokkenspel is. En hoe staat het met de vlekkeloosheid van uw liefelijke anus? Wilt u dat uw geliefde u ook daar eens likt of vingert, dan kunt u maar beter uw beste zeep en scrubmiddelen gebruiken. Tweemaal per dag liefst. Hoe beter u voorbereid bent op seks, hoe onverwachter u van bil kan gaan. Het is niet omdat het vakantie is dat u vrijaf mag nemen van uw dagelijkse hygiëne, en zeker niet wanneer u wil dat er elke dag omstandig gevogeld wordt. Sop die handel lekker in en vergeet vooral de rest van uw heerlijke lijf ook niet. Stel dat ze uw tenen aflikt. Of uw navelputje uitlebbert.

En vraagt u zich af of u uw begroeiing daar beneden eens moet bijknippen of scheren? Laat het dan door uw geliefde doen. Maak er een spannende bezigheid van. Wanneer u uw geliefde bovendien volledig vertrouwt met een scheermes in de buurt van uw kroonjuwelen, zit het wel snor tussen jullie twee. Misschien is het tijd om eens een stapje verder in de relatie te gaan. Halleluja!

7/

7. De duur

Over de duur van het liefdesspel kan er een flinke boom worden opgezet. De ene wil een vluggertje, de andere wil urenlang in trance verkeren. Hoe komt u te weten wat uw geliefde wil? Luister naar haar genot. Naar haar kreunen. Naar haar lichaamstaal. Maak er bovendien ook geen halszaak van om uw orgasme zo lang mogelijk uit te stellen om haar toch maar een coïtaal hoogtepunt te kunnen bezorgen. Croyez-moi: niets is zo vervelend als een man die op zijn eigen uitstel van executie is geconcentreerd en zich derhalve gevoelsmatig volledig afsluit van zijn bedgenoot. Het is ook niet omdat u in staat bent om uw eigen kwakje zeer lang in te houden dat u daarom een betere minnaar bent. Dat is de misvatting bij zoveel mannen: kijk eens hoe lang ik het kan uitstellen! Flink he! Nee, u kunt beter pauzes inlassen waar u toch lichamelijk met elkaar bezig bent. Drink een slokje, slurp het uit elkaars verrukkelijke holtes, koel elkaar als entr’acte af met een ijsblokje.

8/

8. Het naspel

Laat het naspel meteen het voorspel zijn voor uw volgende sekspartij. Hoezo? Wanneer u stopt met teder zijn zodra u verlost bent van uw zaad, is de kans groot dat ook uw geliefde zich op zichzelf zal terugplooien. Omdat ze zich alleen voelt. Omdat ze meer behoefte heeft om in uw oksel weg te kruipen. Omdat ze een kleine dood gestorven is, la petite mort. Ook al heeft u zelf de urgente nood om aan de andere kant van het bed te gaan liggen en een halfuur te gaan knorren, weet dan dat u hiermee schade berokkent aan de continuïteit van uw seksleven. Hou uw geliefde in uw armen, koester haar, al was het maar voor even. Geef haar aandacht. Stop niet haar te begeren, hou haar motor warm. Hoe meer een vrouw van bil gaat, hoe meer zin ze erin krijgt en heeft. Vindt u het vermoeiend om complimentjes te blijven geven, haar te blijven zeggen wat een lekker wijf ze is, ook al maakt de blondine van drie strandstoelen verder u hoorndol? Denk er gewoon eens pragmatisch over na: hoe meer u investeert in tederheid en aandacht, hoe beter het resultaat van uw inspanningen. Zij zal u met zoveel enthousiasme fellationeren dat u zich uw eigen geboortedatum niet meer zult kunnen herinneren. Soigneer uw vrouw, uw meisje, uw geliefde, dag en nacht. Laat het een herontdekking zijn. Uw vakantie zal vast onvergetelijk worden. Bon voyage!

(Amélie O)