ELLE’s grote liefde -en sekshoroscoop: dit heeft de zomer voor jou in petto

Gepubliceerd op 5 juli 2019 door Maxine Detaellenaere
ELLE’s grote liefde -en sekshoroscoop: dit heeft de zomer voor jou in petto

Ah, de zomer, het zwoelste seizoen van het jaar... wanneer de gebronsde lijven en hete vakantieliefdes je om de oren vliegen. Benieuwd wat er jou dit jaar te wachten staat op amoureus vlak?

Een stomende fling met Paolo, de Brazilaanse surfleraar, een pijnlijke breuk met je highschool sweetheart of net een cruciale ontmoeting met de liefde van je leven? We blonken onze glazen bol extra goed op, tuurden urenlang naar de nachtelijke sterrenhemel en haalden onze wichelroedes vanonder het stof om te voorspellen wat dit seizoen voor jou in petto heeft tussen de lakens.

Ram 21 maart – 19 april

Avontuurlijk als je bent, belooft augustus erg spannend te worden, mijn beste Ram. Al hikend door de Balinese bergen loop je een stoere Zweedse tattoo artist op sabbatical tegen het lijf die je voor de rest van je verblijf alle hoeken van je trekkerstent laat zien. Maar na een week ruig rampetampen op opblaasmatrassen heb je het wel gehad, en wanneer het onvermijdelijke afscheid aanbreekt laat je dan ook geen traan. En dat is ook helemaal niet nodig want onze tarotkaarten verklappen dat ook de nazomer errrug pikant wordt.

horoscoop, liefde, seks, zomer, sterrenbeeld

Stier 20 april – 20 mei

Ooh Stier, jij zinnelijk teken vol sensualiteit, voor jou breken er deze zomer wel heel zwoele tijden aan. Al genietend van een verrukkelijke spaghetti alle vongole, verslik je je bijna in je verse pasta bij het zien van die verleidelijke Siciliaanse ober. Jullie blikken kruisen en voor je het weet liggen jullie tussen zijn zijden lakens het dessert te consumeren. En wat blijkt, Sebastiano is niet zomaar een derderangs Casanova, maar een echte knuffelaar die je naar hartelust verwent aan en op het keukeneiland. La dolce vita, indeed...

horoscoop, liefde, seks, zomer, sterrenbeeld

Tweelingen 21 mei – 20 juni

Voor jou geen roodverbrande, opgepompte fitnessboy, Tweelingen. Die bebrilde Brit met Ed Westwick-allures daarentegen, die je op een terrasje in Shoreditch spot - de coolste buurt van Londen, want uiteraard weet jij waar het hot & happening is - daar krijg je het spontaan warm van in je nether regions. Wanneer hij je dan ook nog eens de hele avond lang weet te beroeren met z'n overvloedige kennis over Franse arthouse cinema - en dat alles in een heerlijk Cockney accent - volg je hem maar al te graag naar z'n sjofele - ahum, artsy - loft om al dat verbaal vuurwerk in oraal plezier om te zetten. London baby!

horoscoop, liefde, seks, zomer, sterrenbeeld

Kreeft 21 juni – 22 juli

Kreeft, jij hoeft allesbehalve de halve wereld af te schuimen op zoek naar een exotische lover-voor-twee-weken. Nee, jij past met plezier voor tropische exploten en veroveringen - en de bijhorende soa's die daar maar al te vaak mee samenhangen. En dat is ook geen enkel probleem, want je allerliefste bevindt zich een heel pak dichter, namelijk knusjes op de sofa bij je thuis. Maar dat wil niet zeggen dat er geen stomende passie voor jou in de sterren staat geschreven. Steek een rits kaarsjes aan op het terras, laat die Knuffelrock-playlist op de achtergrond spelen et voilà...  romantische flikflooierijen gegarandeerd!

horoscoop, liefde, seks, zomer, sterrenbeeld

Leeuw 23 juli – 22 augustus

Leeuw, Leeuw, Leeuw... zoals gewoonlijk ben je de hele zomer lang weer niet van de festivals en terrasjes weg te slaan, waar je charmante gezelschap menig potentiële partner - voor een avond, that is - beroert. Maar diep vanbinnen verlang je toch naar een loyale zielsgenoot, iemand die op dezelfde golflengte zit en voor wie je met plezier je plaatsje in de spotlight verruilt om hem/haar uitgebreid in de watten te leggen. Geduld is een schone deugd, zo wordt er al wel eens gefluisterd door menig wijs mens, en inderdaad na een zomer vol flings verschijnt er in september een wel heel interessant sujet aan de horizon.

horoscoop, liefde, seks, zomer, sterrenbeeld

Maagd 23 augustus – 22 september

Lieve Maagd, dit seizoen breekt een belangrijke tijd aan, want je gooit in de zomermaanden heel wat ballast van je af. Meer zelfs, je bloeit komende augustus volledig open, en dat in de armen van een nieuwe en tedere geliefde. Wees wel niet te kritisch voor je kersverse lover, en houd je nieuwsgierigheid in bedwang wanneer hij zijn gsm achteloos laat rondslingeren. Vertrouwen is van primordiaal belang in elke relatie, dus laat je doemdenkerij varen en geniet van jullie rozige wittebroodsweken. # blessed

horoscoop, liefde, seks, zomer, sterrenbeeld

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Weegschaal, jij onverbeterlijk flirtkonijn! En hoe kan het ook, want je natuurlijke charmes bekoren zowat iedere voorbijganger, waardoor je zoals gewoonlijk deze zomer keuze te over hebt qua mogelijke scharrels. Dit keer valt je oog op een mysterieuze Ier, die je al backpackend in Paraguay tegen het lijf loopt en waar je halsoverkop verliefd op wordt. Maar let op voor je je biezen pakt richting het Isle of Eire, want je durft de liefde nogal eens te idealiseren. Misschien blijkt dat geheimzinnige, gesloten kantje van hem niet een gevalletje 'stille waters, diepe gronden', maar is de stakkerd eerder eye candy dan brain food.

horoscoop, liefde, seks, zomer, sterrenbeeld

Schorpioen 23 oktober – 21 november

Lets talk about sex, Schorpioen. Want als een van de meest intense en passionele tekens van de dierenriem weet je maar al te goed hoe je het andere geslacht weke knieën bezorgt met je overvloed aan verleidelijk charisma. En dat is deze zomer niet anders, al maak je het eind juli wel een beetje te bont, waardoor je en passant in een amoureuze menage à trois verzeild raakt. En je zou geen Schorpioen zijn als dat niet het stekelige, wraakzuchtige kantje in je naar boven brengt. Gelukkig kom je halverwege augustus tot bezinning - na een strenge retraite in een sober Portugees klooster weliswaar - en laat je je jaloezie varen. Eind goed, al goed, in september begin je het nieuwe seizoen met een schone lei.

horoscoop, liefde, seks, zomer, sterrenbeeld

Boogschutter 22 november – 21 december

Laat ons eerlijk zijn, Boogschutter, serieuze relaties zijn nooit echt je ding geweest. Je vrijheid is dan ook je grootste goed. Geen wonder dus dat je met verstomming geslagen bent wanneer je halverwege juli iemand ontmoet die je compleet overdondert en - durven we het zeggen - wel eens je soulmate zou kunnen zijn? Deze intrigerende wereldreiziger mag dan wel een volledig verschillende achtergrond hebben, toch voel je je tot hem/haar aangetrokken als een mot naar een vurig brandend kampvuur. Neem de sprong, Boogschutter, je zal het je allerminst beklagen.

horoscoop, liefde, seks, zomer, sterrenbeeld

Steenbok 22 december – 19 januari

Stiekem haal je je neus op wanneer je je vriendinnen hoort dwepen over hun tijdelijke exotische veroveringen, Steenbok. Hoe kan het ook anders, vluggertjes of dramatische flings zijn absoluut niet aan jou besteed. Jij blijft deze zomer lekker bij je huidige lief, die dan misschien wel niet de charmes en levenslust van een Spaanse stud of de six-pack en zeeblauwe ogen van een Finse viking heeft, maar bij wie je je helemaal op je gemak voelt. Oost, west, thuis best. (Maar vergeet toch niet die furry handboeien van onder het stof te halen op een zwoele zomeravond, muy caliente bedpret gegarandeerd.)

horoscoop, liefde, seks, zomer, sterrenbeeld

Waterman 20 januari – 18 februari

Voor jou geen stomende affaires en grootste gebaren, Waterman, vriendschap staat bij  jou voorop, ook wat de liefde betreft. Een nieuwe relatie zit er deze zomer voor jou niet in maar daar maak jij je helemaal niet druk om. De maanden juli en augustus zitten dan ook volgepland met verrassende citytrips, originele festivals en lange zomeravonden op het terras bij vrienden. En oké, de occasionele one night stand met een Scandinavische hardrock-gitarist, kwestie van de zomer toch net wat pittiger te maken...

horoscoop, liefde, seks, zomer, sterrenbeeld

Vissen 19 februari – 20 maart

Hartstochtelijke Vissen, voor jou is de liefde een allesoverheersende, passionele stimulans die het leven zin geeft. Maar let toch een beetje op, want je durft jezelf wel eens te verliezen wanneer je de ware denkt gevonden te hebben. En dat is ook deze zomer weer het geval. Je nieuwe vlam lijkt op het eerste zicht the perfect match, van de intrigerende minimal tattoo op z'n linkerschouder tot z'n voorliefde voor Russische schrijvers en Mexicaanse schilders toe. Helaas, het blijkt te mooi om waar te zijn en wanneer de avonden langzaam korter beginnen te worden, verdort jullie liefde als een vertrappelde festivalweide. Maar niet getreurd, want in het najaar staan erg interessante dingen te gebeuren.

horoscoop, liefde, seks, zomer, sterrenbeeld