5 x sterren en hun seksuele escapades

Gepubliceerd op 26 november 2013 door Christin Ho
5 x sterren en hun seksuele escapades

films1

Lars Von Triers langverwachte trailer van zijn nieuwe prent 'Nymphomaniac' is niet geschikt voor gevoelige kijkers. Nymfomane Joe, vertolkt door Charlotte Gainsbourg, maakt je getuige van haar seksuele escapades gedurende haar jongere jaren. Geen vulgaire pornofilm, maar ook zeker niet te soft. Niet alleen grote sterren als Shia LaBeouf, Jamie Bell, Uma Thurman en Willem Dafoe vertolken de rollen, maar ook Michaël Pas en Lien Van de Kelder zullen deel uitmaken van de film. Sterren die in het verleden schandalen hebben veroorzaakt, zijn er genoeg. Wij pikten de vijf markantste bekende koppen uit die nooit hadden gedacht dat hun dubbelleven breed zou uitgesmeerd worden in de pers.

1/

1 John F. Kennedy en Marilyn Monroe

bedrog1Naar aanleiding van de 50e verjaardag van de dood van de Amerikaanse president John F. Kennedy wordt in de internationale pers veel aandacht besteed aan nieuw onderzoek over de precieze omstandigheden van zijn dood en politieke carrière. Dat hij een romantische escapade beleefde met Marilyn Monroe in Palm Springs in maart 1962 werd jarenlang in de doofpot gestoken. Het gerucht dat Monroe geen zelfmoord pleegde maar werd vergiftigd door de Kennedy clan om Johns goede reputatie niet om zeep te helpen, doet nog steeds de ronde.

2/

2 Woody Allen en adoptiedochter Soon-Yi Previn

bedrog2Woody Allen, filmgenie én getrouwd met adoptiedochter. In 1992 ontdekte zijn partner Mia Farrow naaktfoto's van de 20-jarige Soon-Yi - de dochter die ze had geadopteerd met ex-partner pianist André Prévin - die Allen had getrokken. Het schandaal werd opgepikt door de pers met alle gevolgen van dien. Zij eiste en kreeg het hoederecht over hun drie andere kinderen en hij trouwde met Soon-Yi in 1997. Tot op vandaag zijn ze nog steeds gelukkig met elkaar.

3/

3 Tiger Woods en zijn harem

bedrog3"My name is Tiger Woods and I am a nymphomaniac." We willen weinig woorden vuil maken aan de man die misschien wel het wereldrecord ontelbare dubbellevens op zijn naam heeft staan. In augustus 2010 gingen Elin Nordegren en Woods uit elkaar na zijn vele uitschuivers.

4/

4 Leann Rimes en Eddie Cibrian

bedrog4De naam Eddie Cibrian zegt je misschien weinig, maar Leann Rimes ken je vast nog wel van de hit 'Can't find the moonlight'. Nu dat haar muziekcarrière in een dip zit, blijft ze wel in de picture staan met haar tumultueuze huwelijk. Cibrian begon een affaire met haar toen hij nog getrouwd was met The Real Housewives of Beverly Hills ster Brandi Glanville. Het koppel ging na 8 jaar uit elkaar. Twee jaar later stapte Cibrian in het huwelijksbootje met Rimes. Zij had voor de gelegenheid een bruidsjurk aan van Reem Acra, die ook het trouwkleed van Glanville had ontwerpen. Het lijkt erop dat Rimes op een bizarre manier opkijkt naar Brandi. Leann viel heel wat kilo's af om even slank te lijken als Brandi, ze rijden allebei rond in een witte Range Rover en ze liet haar borsten vergroten bij de plastische chirurg van Cibrians ex. En uiteraard hebben ze nu dezelfde cupmaat. Freaky Leann!

5/

5 Brad Pitt en Angelina Jolie

bedrog5Tegenwoordig worden ze beschouwd als het mooiste koppel van Hollywood, maar in het verleden werden Brad en Angelina aan de schandpaal genageld. Pitt beweerde dat zijn huwelijk met Jennifer Aniston al voorbij was toen hij lag te flikflooien met Mrs. Smith. In 2006, nog geen jaar nadat Brad en Aniston uit elkaar waren, verwachtten Brad en Jolie hun eerste kindje Shiloh Nouvel. In mei 2008 zette Angelina de tweeling Knox Léon en Vivienne Marcheline op de wereld. Momenteel hebben ze zes kinderen samen, waarvan 3 adoptiekinderen.