5 x nutteloze discussies die elk koppel heeft

Geüpdatet op 31 mei 2016 door ELLE België
5 x nutteloze discussies die elk koppel heeft

Nodeloze discussies, we voeren ze meer dan ons lief is en wat halen ze eigenlijk uit? 

1/

#1: Rommel

discussie rommel

De troep die je wederhelft laat liggen, is altijd veel irritanter dan die van jezelf. Toen jullie elk apart woonden, was dit zo veel beter! Leg je erbij neer en houd een gezamenlijk "opruimuurtje" met eventueel een leuke beloning achteraf…

2/

#2: Geld

discussie geld

Terwijl hij zijn budget liever besteedt aan het allernieuwste elektronische speeltje, verkies jij op zoek te gaan naar de nieuwste designer bag. Elkaars interesses deel je hier absoluut niet in en de kans dat daar verandering in zal komen in de nabije toekomst, is heel klein. Compromissen sluiten, is de boodschap!

3/

#3: Boodschappen

discussie

Wat een ontspannende avond met vrienden moest worden, draait uit in een nachtmerrie. Terwijl jij naar huis bent gesneld om te koken, ging manlief nog even de laatste boodschapjes doen. Hij komt heel fier thuis met een hele lading extra’s, helaas wel zonder boter. Geweldig! De woordenwisseling, die daarna ontstaat, haalt weinig tot niets uit. Iemand zal toch terug naar de supermarkt moeten...

4/

#4: Voetbal vs jullie anniversary

discussies

Net op de avond dat jullie vijf jaar samen zijn, is er een belangrijke voetbalmatch op televisie. Jij ziet jullie romantische date in rook opgaan en maakt dat zonder meer duidelijk. Veel verwijten worden naar elkaars hoofd geslingerd, waardoor een nachtje alleen op hotel zeer aantrekkelijk begint te klinken. Geef hem zijn zin en kijk samen naar die wedstrijd. Doe ondertussen een voetbalshirtje met een kort shortje aan en ga volledig op in het spel. Wedden dat hij het einde niet meer hoeft te zien?

5/

#5: Dik

discussie dik

“Schat, lijk ik dik in deze outfit?”Een eenvoudige zin met zeer nefaste gevolgen. Hij mag nog zo zijn best doen, voor jou zal hij nooit overtuigend genoeg overkomen.