Nieuw en Belgisch: verzorgingsmerk Self

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Nieuw en Belgisch: verzorgingsmerk Self

100% Belgisch en 100% natuurlijk, met de lancering van eigen skincaremerk Self keert oprichtster Isabelle Ulenaers helemaal terug naar zichzelf.

Self family 8 

In een vorig leven was Isabelle Ulenaers een succesvol klinisch psychologe, tegenwoordig staat ze aan het hoofd van haar eigen huidverzorgingslabel. Een opmerkelijke carrièreswitch die tot stand kwam nadat Isabelle tevergeefs op zoek ging naar natuurlijke producten om de atopische huid van haar dochtertje naar behoren te behandelen. De zoveelste teleurstelling in zogeheten natuurlijke producten met holle beloftes, wakkerde het sluimerend ondernemingsvuur helemaal aan. Het plan: zelf een 100% natuurlijke verzorgingslijn creëren.

Self family 26

LEES OOK: 5 Belgische webshops voor groene beauty

Hiervoor ging Isabelle op zoek naar de perfecte ingrediënten die samen een al even perfecte formule zouden vormen. De producten van Self – een verwijzing naar hoe je steeds trouw aan je ware zelf moet blijven – bevatten kokosolie, macadamia, arganolie en sheaboter en zijn vrij van parabenen, kunstmatige geuren en chemische bestanddelen. Alle crèmes, body butters en lotions zitten bovendien in recycleerbare verpakkingen.

Self ingredient 10

www.naturalself.be