Caitlyn Jenner wil opnieuw man worden

Gepubliceerd op 13 mei 2016 door Elise
Caitlyn Jenner wil opnieuw man worden

Het transformatieverhaal van Caitlyn Jenner krijgt nu wel een heel onverwachte wending.

Auteur en biograaf van de familie Kardashian Ian Halperin claimt dat Caitlyn overweegt om weer man te worden. "Het is niet makkelijk voor Caitlyn, het is een moeilijke periode”, bekent Halperin tegen TheWrap.

bruce-jenner

Spijt

Caitlyn Jenner kondigde vorig jaar haar transitie van man naar vrouw aan, waarna Bruce Jenner vanaf dan als Caitlyn door het leven ging. Er was bijzonder veel sympathie en applaus voor deze moedige beslissing, al blijkt nu dat Caitlyn toch niet tevreden is met die keuze...

De oud-Olympisch kampioene is volgens Halperin doodongelukkig: "Eén bron had het over 'geheime spijt van de transitie', waarmee ze erop hintte dat Caitlyn weer terug zou gaan naar Bruce”, aldus Halperin. Dat zou een goede vriend van Caitlyn verteld hebben. "Ze is blij met de aandacht die ze heeft kunnen vestigen op de transgenderproblematiek, maar ik denk dat er een grote kans is dat ze terug wil naar haar leven als man”, ging de bron verder.

Vrouwenzot

Volgens Halperin zijn er meerdere bronnen die één specifieke reden naar voor brengen voor een eventuele re-transitie: Caitlyns voorkeur voor vrouwen. " Ze valt nog steeds op vrouwen en zou moeite hebben met het vinden van een partner", klinkt het.