Zeven sekstrends die je deze zomer moet uitproberen

Geüpdatet op 16 november 2018 door ELLE België
Zeven sekstrends die je deze zomer moet uitproberen

De erotische trends die deze zomer furore maken? Bereid je voor op een stomende langeafstandsrelatie en dito langeafstandsseks. Maar de meest verrassende tendens is ongetwijfeld: de sexy fetisj.

1/

lovesense-sex-toys-1407964442

Langeafstandsrelaties zitten in de lift en daarbij hoort uiteraard ook lange­afstandsseks. Het merk Lovense bedacht een slimme sex toy die reageert op de bewegingen van je partner. Maakt niet uit of die zich nu aan de andere kant van de oceaan bevindt of naast je in bed. De mannelijke versie benadert de vorm van een vagina, met bobbelwand en pulserende bewegingen. De vrouwelijke vibrator roteert, pulseert en bibbert. Als de ene in actie komt, doet de andere mee. Even geen zin in seks? Geen probleem, bind de dildo vast aan je been terwijl je gaat joggen of fitnessen, die far away hubby komt er toch nooit achter.

TeleTinder
Beste yolo’s, waarom zou je je Tinder-date nog zoeken binnen een straal van twintig kilometer? De kans is toch veel groter dat de date van je dromen in Parijs, Barcelona, Londen of New York woont? Steeds meer gebruikers zoeken een leuke reisbuddy via Tinder. Makkelijk toch, als je vakantielief al vastligt nog voor je koffers gepakt zijn? Enige probleem: je reisbuddy zou wel eens een bloeddorstige psychopaat kunnen zijn, maar dat blijkt natuurlijk pas als jullie een tentje hebben opgezet in the middle of nowhere.... In dat geval heb je wel een spannend verhaal als je weer thuiskomt. ALS je weer thuiskomt.

2/

loveletter

De telerelatiecoach
Zit je wel eens te stressen over wat je verreweglief allemaal uitvreet als hij niet op Skype, Facetime, Whatsapp of Snapchat zit? Word je gek van de gedachte dat hij wel eens op Tinder zou kunnen zitten? Verschijnt hij niet meteen op je scherm wanneer jij dit wil? Dan is er nu de telerelatiecoach, die jullie samenbrengt in de virtuele ruimte om al jullie virtuele problemen op te lossen.

Welriekende lustbrieven
Niets zo sexy als een ouderwetse liefdesbrief die de halve wereld heeft afgereisd. Elke virtuele verliefde heeft nood aan iets om vast te houden en te besnuffelen. Vertrouw je diepste verlangens toe aan het papier en sluit af met een vleugje van je favoriete parfum. Vraag hem om je brief altijd bij zich te dragen en creëer zo een geurspoor dat de concurrentie op afstand houdt.  

3/

robot

Fetisjen: De seksrobot
Met stip de fetisj van 2016. Het klinkt als het plot van een eighties sci-fi film, maar sommige mensen verkiezen robots boven echte partners. Begrijpelijk: altijd een propere wc-bril, geen gênante soa’s. Tenzij een of andere geperverteerde hacker je robot met een virus besmet natuurlijk. Een Nederlandse socioloog voorspelt dat het in 2050 sowieso toegestaan zal zijn om te trouwen met je robot. Een andere socioloog voorspelt dat we weldra meer seks zullen hebben met robots dan met elkaar. En we zullen er ook verliefd op worden.

4/
furries

Furries
Je raakt opgewonden van iemand in een bunnysuit of een ander dierenkostuum. Furries leven natuurlijk graag samen in communities. Londen zou een erg leuke furry scene hebben. Ideetje voor een city trip?

De feestisj
Een superhip feestje waarbij iedereen komt als zijn eigen favoriete fetisj. Opgepast: furries en barbecues zijn geen goede combinatie!