PREVIEW. Victoria’s Secret show 2013

Gepubliceerd op 12 november 2013 door Christin Ho
PREVIEW. Victoria’s Secret show 2013

 

Foto: Adriana Lima / Instagram
Foto: Adriana Lima / Instagram

Morgen zullen de engeltjes van Victoria's Secret hun bord rijstpap met gouden lepeltjes overslaan voor de jaarlijkse show van het lingeriemerk. Op Instagram regent het preview kiekjes van wat we kunnen verwachten op de catwalk. Spannend, want de show zal pas op 10 december op de Amerikaanse televisie worden uitgezonden.

We wisten al dat Candice Swanepoel de eer krijgt om de peperdure Royal Fantasy Bra te mogen dragen.

Verder belooft de show nog grootser te worden dan voorheen. Adriana Lima zal getransformeerd worden tot een parelkoningin met blinkende beha, string en de iconische witte veren vleugels.Haar collega Lindsay Ellington zal voor de zesde keer meelopen in de show en wordt hiervoor beloond met een uniek stuk ontworpen met een 3D-printer. Als het mooiste sneeuwvlokje van de hele wereld gaat ze het publiek entertainen.

victoriassecret2
Foto: Lindsay Ellington / Instagram

"Het is de eerste keer dat we afkomen met een 3D-stuk," legt de design coördinator Sarah Sophie Lidz uit aan Style.com. "De creatie gaat sterk tot zijn recht komen in het gedeelte Snow Angels," zegt ze.

Omdat de show zal plaatsvinden in Londen, zal Behati Prinsloo de wacht mogen houden als een eigentijdse sexy Beefeater en erop toekijken dat de engeltjes in topvorm zijn. Lima, 30 jaar, gaf toe dat ze sinds augustus elke dag haar lichaam in conditie houdt met workouts. Want al die rijstpap heeft ook een keerzijde.

victoriassecret3
Foto: Behati Prinsloo / Instagram