10 x klein maar fijn

Gepubliceerd op 17 februari 2016 door ELLE België
10 x klein maar fijn

Wees niet langer jaloers op lange benen. "Klein maar fijn" is vanaf nu jullie levensmotto. Hier zijn 10 redenen waarom het geweldig is om klein te zijn:

Lang leve petite!

(Stagiaire Isabeau Verbist)

1/

# 1: Kinderkoopjeszara kids

Nog altijd op zoek naar de perfecte trenchcoat voor jouw lengte? Eén adres: ZARA kids (of een andere kinderafdeling van een modeketen)! Perfect van lengte en een stuk goedkoper, twee vliegen in één klap.

2/

#2: Crowdsurfen

beyonce

Op 31 juli kan je je probleemloos een weg banen in de menigte tot je Queen B bijna kan aanraken. De massa laat je zeker en vast passeren aangezien je het zicht niet belemmert.

3/

#3: Stiletto in petto

a-cote-de-taylor-swift-bruno-mars-est-tout

Je kan gerust torenhoge hakken aandoen zonder boven je vriend uit te steken. Sterker nog, je bent niet enkel even groot als de rest maar je benen worden nog eens extra verlengd. Geen gênante lengteverschillen, wat duidelijk wel het geval was bij Taylor Swift en Bruno Mars.

4/

#4: Rollercoaster

walibi_1169

Gedaan met uitvluchten zoeken om niet overkop te hoeven. Jouw "te korte lengte" is een geldig excuus. Geniet met volle teugen van je suikerspin terwijl je vrienden de waaghalzen uithangen.

5/

#5: Bedpret

 

feet_3053497b

Jij zal niet wakker worden van koude voeten 's nachts. Ze blijven immers altijd lekker bedekt onder het deken.

6/

#6: Vliegcomfort

482733114_d1

Acht uur vliegen naar New York Fashion Week is een makkie voor jou. Jij hebt namelijk nooit last van gebrekkige beenruimte.

7/

#7: Nooit soldenstress

confessions-of-a-shopaholic

Met je uitzonderlijke pasmaten moet jij je tent niet opslaan aan de ingang van de winkel of rennen voor je leven wanneer er een nieuwe collectie gelanceerd wordt. Daags nadien vind je je favoriete stuk nog in jouw maatje.

8/

#8: Schouderklopje

tml

Jij bent gegarandeerd degene met de meeste kans om op het grote scherm te komen van Tomorrowland. Als lichtgewicht mag jij steeds op de rug van sterke jongens of vorm je vaak zelfs de top van een menselijke piramide. Lucky you.

9/

#9: Poseer plezier

taylor swift squad

Als kleinste kom je altijd in het midden van je girl squad te staan. Jouw outfit is altijd goed zichtbaar op groepsfoto's (zie Serayah McNeill).

10/

#10: Limbo love

limbo-stick-desc-09

Jij wint gegarandeerd met limbo. Zet die cocktail alvast klaar!