De 5 meest romantische huwelijksaanzoeken ooit

Gepubliceerd op 12 februari 2016 door ELLE België
De 5 meest romantische huwelijksaanzoeken ooit

Het is alweer bijna Valentijn. Voor zij die nog steeds dromen van het perfecte huwelijksaanzoek, hier alvast vijf aanzoeken waarbij je het maar moeilijk droog zal houden.

1/

Het is een klassieker geworden: een huwelijksaanzoek in de bioscoop. Deze Australische jongeman maakte er echter iets heel origineels van en schakelde al zijn vrienden in om het aanzoek zo speciaal mogelijk te maken. Net voor het begin van de film loog de Australiër zijn nietsvermoedende vriendin voor dat hij even naar het toilet moest. Op dat moment startte een filmpje dat hij zelf in elkaar gestoken had op Rude van Magic. Na de grappige remake van de videoclip kwam de Australiër de bioscoopzaal terug binnen om Amy ten huwelijk te vragen, waarop zij volmondig 'ja' zei.

2/

Wat is er heerlijker dan op een zomerse dag te chillen in Central Park met je lief? Haar ten huwelijk vragen, moet Logan gedacht hebben. Aangezien zijn vriendin Jenna al van kleins af aan van vuurwerk houdt, vond vriend Logan er niets beter op dan een flashmob te organiseren op Katy Perry's Firework. Het resultaat zie je hier:

3/

Dit aanzoek is compleet over the top maar o zo origineel. Voor de grap gehouden, ten huwelijk gevraagd en getrouwd, de Amerikaanse Nikki maakte het allemaal mee op één dag. Wanneer Justin haar niet alleen op een indrukwekkende manier ten huwelijk vroeg maar ook nog eens voorstelde diezelfde dag te trouwen, wist Nikki even niet waar ze het had. Wanneer ze na enkele seconden ook haar beste vriendinnen en familie zag en plots in een trouwkleed werd gehesen, kon haar geluk niet op.

Tip: hou een zakdoek bij de hand...

4/

Dit huwelijksaanzoek is wellicht het meest overweldigende moment dat Emily meemaakte in haar leven. Haar Brad vroeg haar namelijk op een uiterst originele manier ten huwelijk, met de hulp van al hun vrienden op Best Song Ever van One Direction. Na een heuse flashmob en een videoboodschap van familie en vrienden, vroeg Brad Emily ten huwelijk op het strand. Daarna werd als kers op de taart nog vuurwerk aangestoken. Zwijmel even mee...

https://www.youtube.com/watch?v=9C3lG96ayFY

5/

Waarschijnlijk een van de meest bekeken huwelijksaanzoeken ooit, maar toch de moeite om te vermelden. Wij krijgen er maar niet genoeg van. Dean maakte een video waarin hij zijn vriendin een jaar lang elke dag ten huwelijk vroeg. Op Jennifers verjaardag vroeg Dean haar dan eindelijk echt ten huwelijk, nadat ze via boodschappen van familie en vrienden naar het strand gestuurd werd en de video daar moest bekijken. Nadat ze het filmpje bekeken had vroeg Dean haar ten slotte ten huwelijk bij zonsondergang op een strand in Aruba. Kippenvel!