Valentijntip: deze schrijfsters schrijven je liefdesbrief voor jou

Gepubliceerd op 3 februari 2016 door Laure Vandendaele
Valentijntip: deze schrijfsters schrijven je liefdesbrief voor jou

Van 3 tot 7 februari opent webshop 'Ik heb nog iets voor u' voor een tweede maal de deuren. Net op tijd voor Valentijn gieten vier schrijfsters hun mooiste woorden in een oerdegelijke liefdesbrief. Zo eentje op papier.

Ben je voor of tegen Valentijn ('bij ons is het elke dag Valentijn', 'een en al opgeklopte commerce, dat is het!'), er is niets mis om je geliefde (man, vrouw, huisdier,...) op 14 februari te zeggen dat je wel degelijk van hem/haar houdt.

Bloemen verwelken, pralines blijven aan je taille  kleven en sexy lingerie belandt toch maar snel op de vloer, dus waarom overweeg je dit jaar geen degelijke liefdesbrief? Het goede nieuws is dat je die niet eens zelf hoeft te schrijven, dat doen vier schrijfsters namelijk met plezier voor u. Surf vanaf woensdag 3 februari naar www.ikhebnogietsvooru.be en bestel online de gewikte en gewogen woorden van onder meer Saskia De Coster en Nele Reymen. Elke brief wordt mooi verpakt en door een sneeuwwitje postduif bij u afgeleverd. Bovendien gaat 10% van de opbrengst naar Kom op tegen Kanker.

Lees zeker verder, want Katrijn Van Bauwel, Lize Spit, Nele Reymen en Saskia De Coster hebben nog iets voor u.

 

katrijn1
foto: Keke Keukelaar

Katrijn Van Bouwel schrijft: aan haar debuut bij uitgeverij Prometheus, onzin op twitter en over zichzelf in de derde persoon. Of ze staat op een impropodium mopjes te verpatsen.

Over de liefde: is ze heel serieus. Geef je Valentijn dus zin, dankzij woorden. Katrijn schrijft een liefdesbrief, genummerd als limited edition woordkunst en ze schrijft op aanvraag: een vraag-het-aan voor een persoonlijke tekst voor wie je maar wilt. Dus ook voor jezelf.

Katrijn op twitter

1/

Lize1
foto: Koen Bauters

Lize Spit schrijft: omdat ze niet anders kan. Haar debuutroman ‘Het smelt’ blaast alles en iedereen omver en het is spijtig dat u haar niet persoonlijk kent, want zijzelf is ook erg indrukwekkend voor haar kleine gestalte.

Over de liefde: weet ze veel, maar niet alles. Daarom schrijft ze een brief en een gedicht over de liefde. Er zijn er tien van elk, genummerd als limited edition woordkunst.

www.lizespit.be

nele1

Nele Reymen schrijft: meer dan ze praat, minder dan ze eet. Ze bracht pas haar
derde boek ‘Verloren Brood’ uit en houdt u nu goed in het oog om binnenkort ook
daar weer over te schrijven. Dus eet met uw mond dicht.

Over de liefde: kan ze veel vertellen. Maar ze schrijft het liever op. Voor u. Of voor uw geliefde. Voor uw kat, uw ex, uw minnaar of uw minnares. Op aanvraag en met een liefdesbrief, tien, genummerd als limited edition woordkunst.

www.nelereymen.be

2/

 

saskia1

Saskia De Coster schrijft: dus wij lezen. Haar lijstje gewonnen prijzen is minstenseven lang als haar lijstje boeken en na haar laatste roman ‘Wat alleen wij horen’ wil een mens alleen nog maar meer horen van haar. En lezen.
Over de liefde: is ze duidelijk. Teveel ervan maakt haar week en dat liefde meer is dan een weekdier bewijst ze met haar liefdesbrief

www.saskiadecoster.com