10 X dilfs uit Hollywood

Gepubliceerd op 3 februari 2016 door ELLE België
10 X dilfs uit Hollywood

 

Sexy vaders, daar kunnen we wel wat mee. Daarom hebben we naar aanleiding van de release van Daddy’s Home de allerknapste Hollywood papa’s voor je op een rijtje gezet. Geen dad-bod te vinden in deze lijst!

We weten allemaal dat er in Hollywood een aantal knappe mannen rondlopen. Maar hoe komt het toch dat zodra die knappe mannen vader worden, we ze helemaal onweerstaanbaar vinden? Misschien omdat die stoere mannen plots veranderen in zorgzame knuffelberen?

Dat sommige mannen er een sport van maken om de beste vader te zijn, blijft uit de film 'Daddy's Home. Deze komedie met stiefvader Will Ferrell en bad ass biologische vader Mark Wahlberg in de hoofdrollen als stiefvader en bad ass biologische vader, loopt nu in de Belgische zalen.

 

De trailer:

 

1/

image001

  1. Mark Wahlberg

De rol van sexy vader in Daddy’s Home is op zijn bevallige lijf geschreven. De voormalige bad boy is inmiddels geruime tijd getrouwd met Rhea Durham en ze hebben samen vier kinderen: Ella, Michael, Brendan en Grace. Als je nog een beeld zou willen krijgen van hoe Mark Wahlberg als vader zou zijn, bekijk dan vooral even deze geweldige clip uit Daddy’s Home.

2/

image002

2. Chris Hemsworth

Je kan er niet omheen dat acteur Chris Hemsworth gezegend is met opmerkelijk knappe looks.  We smelten helemaal dan ook helemaal weg bij het zien van deze foto. Gelukkig kunnen we zijn prachtige vrouw Elsa Pataky dankbaar zijn voor de foto’s van haar man en drie kinderen op haar Instagram.

3/

2390801100000578-0-image-84_1417152742788

3. Chris Pratt

Waarschijnlijk de meest grappige vader uit dit rijtje en dat is een groot pluspunt! Lolbroek Chris Pratt transformeerde voor zijn rol in Guardians of the Galaxy van dad-bod naar hot bod. Wat hem het meest aantrekkelijk maakt, is zijn liefde voor zijn zoontje Jack en zijn vrouw Anna Farris.

4/

1412875489946_Image_galleryImage_Mandatory_Credit_Photo_by

4. Ryan Gosling

Net wanneer je dacht dat het onmogelijk was om The Goz nog sexier te vinden, werd hij vader van dochtertje Esmeralda. Ondanks dat Ryan en zijn beeldschone vriendin Eva Mendes zeer gesteld zijn op hun privacy, zijn er toch al (niet helemaal duidelijke) foto’s opgedoken van Esmeralda. We kunnen met zekerheid zeggen dat Ryan ongetwijfeld de knapste vader van de crèche zal worden.

5/

image005

5. Ryan Reynolds

Nu deze knappe acteur vader is van dochtertje James, vinden we hem helemaal onweerstaanbaar. Het kind is - met dank aan medemaker Blake Lively -  alleszins al in het bezit van supergenen!

6/

tatum-family-photo-tagged-LR

6. Channing Tatum

Channing Tatum en vrouw Jenna Dewan Tatum vielen als een blok voor elkaar tijdens de opnames van Step Up. De mooie looks heeft het kleintje al, maar of ze ook de danskriebels van haar ouders geërfd heeft, komen we later wel te weten. Daarnaast is hun liefde voor elkaar alleen maar groter geworden en dat bewezen ze vorige week nog eens tijdens hun epische lip sync battle, waarin Jenna bewees dat ze ook een flinke dosis Magic Mike in zich had.

7/

EXCLUSIVE: ** PREMIUM RATES APPLY** Mila Kunis and Ashton Kutcher spend the day in Carpenteria

7. Ashton Kutcher

Sinds de komst van dochtertje Wyatt heeft de acteur zijn wilde haren verloren. Hij is nu een toegewijde huisvader die zoveel mogelijk tijd probeert door te brengen met zijn vrouw (Mila Kunis) en kind. Mogen we ook nog even meedelen dat we Wyatt's strikje helemaal geweldig vinden?!

8/

51587753 Celebrities attend The Hollywood Walk Of Fame ceremony for Matthew McConaughey on November 17, 2014 in Hollywood, California. Celebrities attend The Hollywood Walk Of Fame ceremony for Matthew McConaughey on November 17, 2014 in Hollywood, California. Pictured: Camila Alves, Matthew McConaughey, Levi McConaughey, Livingston McConaughey, Vida McConaughey FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813 RESTRICTIONS APPLY: NO FRANCE

849a7a0dba3c00fe3aa17f807f3e7e63

8. Matthew McConaughey

Als we de tabloids mogen geloven, is hij een van de coolste papa's van Hollywood. Samen met vrouw Camila heeft hij drie kinderen: zonen Levi en Livingston en dochter Vida. Wanneer we kijken naar de laatste foto is de opvolging alvast verzekerd!

9/

article-2526840-1A36E54500000578-564_634x558

9. Orlando Bloom

Zijn deze twee kerels niet schattig?! De ster was een tijdlang samen met supermodel Miranda Kerr tot ze in 2013 met wederzijdse instemming uit elkaar gingen. Bloom is een echte familieman die zoveel mogelijk tijd probeert te spenderen met zoontje Flynn.

10/

**USA ONLY** *EXCLUSIVE* London, UK - Jamie Dornan and wife Amelia Warner are seen enjoying a walk in the London sunshine with their baby daughter who is dressed like a rabbit. The "Fifty Shades of Grey" actor looked happy and relaxed as he cradled the baby in his arms, smiling at onlookers as they headed to a local coffee shop. AKM-GSI March 13, 2014 **USA ONLY** To License These Photos, Please Contact : Steve Ginsburg (310) 505-8447 (323) 423-9397 steve@akmgsi.com sales@akmgsi.com or Maria Buda (917) 242-1505 mbuda@akmgsi.com ginsburgspalyinc@gmail.com

10. Jamie Dornan

Het spijt ons meisjes, maar de ster is jammer genoeg al drie jaar getrouwd. In ’50 Shades of Grey’ mag hij dan wel een koele womanizer spelen, in het echte leven is de acteur een echte gezinsman. Geen wilde stoeipartijen op zijn dagelijkse planning, wel gezellige uitstapjes met echtgenote Amelia Warner en dochtertje Dulcie.

(stag. SVD)