Oops: zo reageert Kim Kardashian op Kendalls zwangerschap

Geüpdatet op 27 januari 2016 door ELLE België
Oops: zo reageert Kim Kardashian op Kendalls zwangerschap

Kim Kardashian Kendall Jenner zwanger

Wat als... je tienerzusje je opbiecht zwanger te zijn? Dan geef je een preek vol zelfmedelijden over je eigen miserabele ervaring als moeder. Althans, zo zou Kim Kardashian het aanpakken.

Op woensdag 19 januari ging Kocktails With Khloe, de gloednieuwe talkshow van Khloe Kardashian in première en daarin deed ze wat ze het beste kan: haar grote zus Kim voor schut zetten. Daarvoor schakelde ze de hulp van Kendall in, die voor een live publiek haar zogezegde zwangerschap aan Mevrouw West moest aankondigen. Aan de telefoon.

Hoe de reality koningin reageert? Het begint schattig: "Heb je mama nodig??" Dan wordt het vervelend: "Dit is eigenlijk echt niet het moment..." Vervolgens geeft ze de toekomstige tienermoeder een hart onder de riem: "Moeder zijn is zò moeilijk, ik heb vannacht amper een uur geslapen, North heeft de hele tijd gehuild, ik heb Hem (Saint dus) net gevoed, ik ben verdikt, etc." Leuk. Wanneer Kendall in paniek begint te "huilen", lijkt Kim dat schattig te vinden: "Kendaaaall, ben je aan het wenen?!"

Wie is de vader? Hoe voel je je? Hoe kon dit gebeuren? Hoe lang ben je al zwanger? Enfin, het zijn maar een paar vragen die ons te binnen schieten. Hoe dan ook, de drie zussen konden er na afloop hartelijk om lachen. En zo zijn we weer wat wijzer over de hele Kardashian dynamiek...