Liplezen: wat zegt je kus over jou?

Gepubliceerd op 7 februari 2018 door Laure Vandendaele
Liplezen: wat zegt je kus over jou?

Wat wil je bereiken met welke soort kus? Martine Hermann, experte aan het European Center of Gesture Interpretation analyseerde vijf types zoenmondjes en dichtte elk van hen een verleidelijke boodschap toe.

1/

Captivating kiss

dies_loverdose_bouche_4_rvb
De lichtjes geopende mond kondigt voorzichtig het begin van de kus aan. Discreet maar sensueel. Hoewel de mond een zekere terughoudendheid uitstraalt, wil je op deze manier alvast de aandacht van je kuspartner trekken.

2/
Mischievous kiss
dies_loverdose_bouche_3_rvb
De ondeugende kus

De lippen zijn speels getuit en lijken te smeken om ongeremd terug gekust te worden.  Het is duidelijk: jij bent klaar voor actie.

3/

Impatient kiss
De ongeduldige kus
De ongeduldige kus

De rechterhersenhelft controleert onze emoties en stuurt de linkerkant van het lichaam. Als we sterke gevoelens ervaren, is het niet ongewoon dat de linkerkant van de mond beweegt. Deze beweging staat voor frustratie en verlangen, de strijd tussen onschuld en sensualiteit.

4/

I Want More kiss
dies_loverdose_bouche_1_rvb
Ik wil meer!

De wijsvinger in de licht geopende mond benadrukt het ongebreidelde verlangen naar intense sensualiteit. Dit is een duidelijke uitnodiging voor een avond vol passie.

5/

Addictive kiss
dies_loverdose_bouche_2_rvb
xoxo

Een tong die langzaam over de onderlip glijdt, staat voor mij voor het hoogtepunt van verleiding. Deze beweging zegt: geef je nu maar helemaal over. Opnieuw en opnieuw.

Met dank aan Loverdose Red Kiss van Diesel, vanaf 49,00 euro