3 x eerste hulp bij liefdesverdriet, dankzij de lyrics uit ’25’ van Adele

Gepubliceerd op 25 november 2015 door Britt Valkenborghs
3 x eerste hulp bij liefdesverdriet, dankzij de lyrics uit ’25’ van Adele

liefdesverdrietAdele. De koningin van het liefdesverdriet. Als iemand eerste hulp bij liefdesverdriet kan geven, dan is zij het wel. Het is geen geheim dat Adele’s ex haar inspiratie is. Vooral in '21', maar ook nog steeds op haar nieuwe album, '25'.

In '25' brengt ze eerder een welgemeende 'fuck you' aan haar ex. In ieder geval; Adele heeft al een aantal liefdesbreuken overleefd, dus dan kan jij dat ook.

 1. "They say time's supposed to heal ya, but I ain't done much healing."
  'Hello'
  liefdesverdriet
  De tijd heelt — helaas — niet alle wonden. Liefdesverdriet kan nog lang nazinderen. In vele gevallen kan tijd wonderen doen. Maar als de wonden diep zijn zal er altijd een litteken achter blijven. Hoe dan ook, iedereen weet dat littekens niet per se pijn blijven doen, maar wel voor altijd een herinnering blijven aan het leed.
 2. "Send my love to your new love-HUH-er / Treat her better."
  +
  "I'm giving you up / I've forgiven it all / You set me free, oh."
  "Send My Love (to Your New Lover)"
  liefdesverdriet
  Je leert pas weer liefhebben wanneer je opnieuw verliefd wordt. Laat dit dan ook toe. Wanneer je liefde voor een nieuwe partner diep genoeg gaat, ga je je ex ook geluk gunnen. Laat hem/haar weten dat je over it bent.
 3. "Every story has its scars."
  "The Remedy"
  liefdesverdriet
  Liefdesverdriet doet pijn. Maar uit fouten leer je, en pijn maakt je tot wie je bent. Laat je vooral niet afschrikken door liefdesverdriet, en durf je na verloop van tijd in iets nieuws gooien. Iedereen draagt een verhaal en littekens mee.