Top 10 meest pijnlijke sexidents

Geüpdatet op 6 maart 2017 door ELLE België
Top 10 meest pijnlijke sexidents

Ongevalletjes tijdens het heetst van de liefdesdaad: ze zijn pijnlijk, gênant maar niet onbekend op de spoedafdeling. Benieuwd naar de meest voorkomende sexidents?

  1. De voorhuid scheuren

Een klassieker onder de sexidents, maar daarom niet minder pijnlijk. Als een man de vrouw iets té hard wil pleasen, kan het wel eens gebeuren dat de huid vooraan de penis barst. Extreme pijn wordt gevolgd door een bloedbad (vanwege de vele zenuwen en bloedvaten). De enige remedie is een trip naar de spoed en een tijdje celibatair leven.

1/

2. De penis breken

AUBERGINE

De fallus verbrijzelen is de grootste nachtmerrie van mannen en veruit het meest schrikbarende letsel. Hoor je een krak tijdens de geslachtsgemeenschap? Dan hou je best even op. Een gebroken penis wordt paars en buigt door, een beetje zoals een aubergine. Maar hoe is een gebroken geslachtsdeel zelfs mogelijk? De penis bevat immers geen bot? Als de penis tijdens de act het schaambeen raakt, kan dit blijkbaar toch een breuk veroorzaken. Laat je onderzoeken in het ziekenhuis, daar wordt de penis behandeld zoals elk ander gebroken "ledemaat". Oh ja erecties worden voor zes weken afgeremd. Gelukkig maar...

2/

3. Vergissen van glijmiddel

medicijnkastje

Van tandpasta tot ontharingscrème, in alle haast naar glijmiddel zoeken in het medicijnkastje is nooit een goed plan. In het slechtste geval ren je best even naar de koelkast en ga je met boter aan de slag. Geen mopje…

3/

4. Object komt vast te zitten in het rectum

courgette

Het is geen mythe maar wel een van de meest schaamtevolle seksuele ongevallen. Vaker dan je denkt, melden mensen zich met deze aandoening aan op de spoedafdeling. Patiënten zijn vaak heel creatief tegen dokters en verzinnen de absurdste oorzaken. Zo circuleert het verhaal van een man die het ziekenhuis binnen sukkelde met een courgette in zijn derrière. Hij verklaarde dat hij couscous aan het bereiden was en op een krat courgettes viel. Leuk geprobeerd. Dankzij de buigzaamheid van de courgette kwam de man er vanaf met een "natuurlijke verwijdering". In ernstigere gevallen is een operatie echter de enige optie.

4/

5. Object komt vast te zitten in de vagina

joey

Het rectum is niet de enigste plaats waarmee duchtig geëxperimenteerd wordt. Bovendien worden mensen steeds creatiever in wat ze in hun openingen steken, met alle nare gevolgen van dien. Tip: voorwerpen die er echt niet in thuishoren zijn flessen, mobiele telefoons, blikjes, groenten en fruit,... Houd het bij daarvoor bedoelde speeltjes.

5/

6.  Penis tussen de ritssluiting

benstillerrits

Herinner je je de scène met Ben Stiller in There's something about Mary? Miljoenen mensen lachten zich kapot. In realiteit is zo'n ritssnikkel echter geen pretje. Tip voor de wulpse dames: keep calm and zip slowly. 

6/

7. Het sleuteltje van de handboeien kwijtspelen

handboeien

Daar ligt hij dan, naakt vastgebonden aan je bedstee (en je moeder die op je kamerdeur staat te bonken)…

7/

8. Voedselallergie

samantha sex and the city

Toegegeven, het heeft wel wat, zo'n sushibox verspreid over je naakte lichaam. Aan je vriend de eer om de maki's zo zwoel mogelijk van je lijf te verslinden. Wees echter voorzichtig met rauwe vis, veel mensen zijn er overgevoelig aan, zeker als jij al een tijd lang aan de open haard ligt te wachten. Slagroom is ook altijd pret verzekerd, als jouw partner niet lactose-intolerant is tenminste.

8/

9. Sperma-allergie

friendswithbenefits

Gelukkig kunnen condooms deze allergie verhelpen. Zonder condoom kunnen er irritaties verschijnen zoals eczeem.

9/

10. Brandwonden

fireplace1

"Hier en nu", denken veel vurige koppels. Maar vaak zijn de gevolgen van een beurt op de tapis plein of deurmat niet rooskleurig. Of net wel: door de herhalende beweging kunnen brandwonden ontstaan die je tijdens de daad niet merkt, maar achteraf zal je op de blaren moeten zitten.

10/

11. Vallen

filmscene

Zelfs tijdens de standjes die - wegens een gebrek aan acrobatie - niet in de Kama Sutra zijn opgenomen, kan je het risico lopen om heel hard op je bek te gaan. Place to avoid: een gladde douche bijvoorbeeld.