Hoe krijg je een man zover dat hij je op date vraagt?

Gepubliceerd op 25 oktober 2015 door Britt Valkenborghs
Hoe krijg je een man zover dat hij je op date vraagt?

date
Stel: Je hebt geen enkel probleem om mannen in je bed te krijgen. Het mogelijke probleem: je wil liever wat meer dan dat. Meer zelfs, je wil het eigenlijk old fashioned aanpakken en hem zover krijgen dat hij je op date vraagt. 4 tips. 

Waarom de koe kopen als je de melk voor niks kunt krijgen? 'Anno  2015 lijkt deze stelling meer waarheid dan ooit (bedankt hé, Tinder). Ik hoor vrienden en vriendinnen doorgaan over random hookups. De nieuwe trend in datingland, Netflix & Chill is niet meer dan een synoniem voor 'Hey, seks?'. Maar wat als je niet wil dat het hierbij blijft? Misschien wil je écht meer dan dat, maar stuur je verkeerde signalen uit? Ja ook ik pleit 'schuldig'. Ik vond deze tips, dus deel ik ze graag met jullie (en test ik ze natuurlijk ook zelf uit).

 1. Zet je beste kwaliteiten in de kijker
  Zijn het je ellenlange benen? Of misschien je doordringende ogen? Wie weet kan je wel uitpakken met één of andere boeiende passie of talent. Niet verlegen zijn, gewoon tonen! Maar zoek wel de balans tussen zelfzeker zijn en hopeloos om aandacht vragen. Just saying!
 2. Flirt, flirt, flirt!
  Weinig dingen zijn effectiever dan een lekker potje flirten. Al ben je subtiel, of net helemaal niet, heen en weer geflirt creëert een leuke energie tussen 2 personen die elkaar leuk vinden. Wees niet bang om eens subtiel op je onderlip te bijten voor een man die je wel ziet zitten. Maar wees dan ook consequent, en ga er niet meteen na de eerste flirt mee naar huis.
 3. Geef gradueel wat informatie vrij over je relatiestatus
  Ga er niet te snel van uit dat iedereen zomaar weet dat je single & ready to mingle bent. Ben je single en vooral uit op een one night stand? Fantastisch: laat dat dan ook duidelijk blijken. Ben je op zoek naar meer dan dat? Communiceer!
 4. Wees assertief!
  Ja, tuurlijk is het fijn dat een man jou op date vraagt. Doet hij dat niet? Wie weet welke vreemde reden gaat daarachter schuil. Maar hallo, het is 2015 en de wereld ligt aan je voeten. Vraag het hem toch zelf! Is zó assertief zijn toch niets voor jou? Laat in een gesprek dan duidelijk vallen wat je interesses zijn. Misschien doet de kans zich plots voor om 'vanuit het niets' iets samen te gaan doen. Score! 

Let the games begin!

date