BOOM: nieuw brunchconcept in Gent

Gepubliceerd op 22 oktober 2015 door ELLE België
BOOM: nieuw brunchconcept in Gent

boom

Vanaf eind oktober opent BOOM, een nieuw brunchconcept in Gent, haar deuren. BOOM wil de eerste heilzame brunchplek van Gent worden. Voor mensen die aan lactose-intolerantie of tarwe-allergiën lijden,  is dit de nieuwe place to be. 

CONCEPT
BOOM focust op gezonde ingrediënten, wars van kunstmatige producten. De keuken legt het accent op zuivere en gezonde maaltijden en werkt met dagverse en hoogwaardige ingrediënten. Geraffineerde suikers en chemische kleurstoffen gaan regelrecht "den boom in". Deze brunchzaak streeft naar een hypoallergene keuken en is bijzonder toegankelijk voor cliënteel met allerlei intoleranties.

Naast deze culinaire verfijning streeft BOOM ook naar esthetische finesse. De setting werd ontworpen door Bram Kerckhofs. Zijn interieurontwerp werd vervolmaakt met interieuraccessoires van jonge designers.

WAAR
BOOM is een onderdeel van WATT. Op deze creatieve site aan de Nieuwe Wandeling in Gent huist reeds designzaken voor huis-, tuin-, kunst en kleding, een cocktailbar en zelfs een bed & breakfast. WATT mikt op designfanaten, modeliefhebbers en foodies.

PRAKTISCH
Open vanaf 24 oktober
Je kan enkel reserveren met een uitnodiging. Meer info hierover op www.boom.gent.
Je kan een zitje reserveren om 10u of om 12u op zaterdag en zondag.
Betalen doe je met de kaart– Boom is niet voorzien op cash geld.

Adres: Nieuwewandeling 62, 9000 Gent