Hollywoods meest kroostrijke gezinnen

Geüpdatet op 27 januari 2016 door ELLE België
Hollywoods meest kroostrijke gezinnen

Kroostrijkegezinnenhw
"Three is a party, four is a crowd", en vijf dan? ELLE 
stelt je Hollywoods vruchtbaarste moeders en virielste vaders voor, samen met hun reusachtige kroost.

  1. Sean 'Diddy' Combs

Schermafbeelding 2015-10-19 om 15.25.26

Grootte van de kroost: 6
Aantal vrouwen: 3

Sean Combs - aka P. Diddy -  is de biologische vader van vijf kiddo's. In 1993 kreeg hij zijn eerste kind Justin samen met Misa Hylton-Brim. Van 1994 tot 2007 had hij een knipperlicht relatie met Kimberly Porter, wiens zoon Quincy hij adopteerde en mee opvoedde. Samen kregen ze nog een zoon Christian en een tweeling  D'Lila Star en Jessie James. Hij zou ook nog onofficiële stiefvader zijn van Quincy, zoon van zijn highschool sweetheart Misa Hylton-Brim. Vijf maanden voor de geboorte van de tweeling beviel minnares Sarah Chapman van dochter Chance. Combs nam de volle verantwoordelijkheid voor het meisje.

Leuk weetje: zonen Quincy en Justin verschenen beiden op My Super Sweet 16, een programma op MTV. Combs organiseerde tweemaal een waanzinnig feest voor de pubers en strooide met auto's alsof het confetti was. Van een vaderfiguur gesproken, die P. Diddy, of was het P. Daddy?

1/

2. Pierce Brosnan

piercebrosnan
Sean (31), Pierce, Dylan (18) en Paris (14) op de No Escape premiere in augustus 2015.

Aantal kinderen: 5
Vrouwen: 2
Kleinkinderen: 3

Brosnan is de toegewijde vader van vier kinderen. De acteur trouwde in 1980 met Cassandra Harris en adopteerde diens kinderen Charlotte en Christopher. Samen kregen ze nog een zoon Sean. In 1991 overleed Cassandra aan baarmoederhalskanker en in 2013 onderging dochter Charlotte hetzelfde lot. Pierce hertrouwde in 2001 met Keely Shaye Smith, met wie hij nog twee zonen kreeg: Dylan en Paris Beckett.

Leuk weetje: Dylan maakte aan het begin van dit jaar zijn debuut op de catwalk voor Saint Laurent. Bekijk de foto hier.

2/

3. Bruce Willis

bruce
Bruce en zijn harem: (Vlnr) gast, Rumer Willis, Emma Heming (vrouw), Bruce Willis, Tallulah Willis, gast en Scout Willis.

Aantal kids: 5
Aantal moeders: 2

Bruce Willis is de fiere vader van vijf dochters. De eerste drie - Rumer, Scouts en Tallulah - kreeg hij met Demi Moore. Negen jaar na hun scheiding hertrouwde de acteur met Emma Heming, met wie hij twee dochters heeft: Mabel en Evelyn.

Leuk weetje: er is een leeftijdverschil van wel 26 jaar tussen oudste dochter en jongste spruit (Rumer en Evelyn).

3/
4. Jolie - Pitt

joliepitt

Aantal kids: 6

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn de trotse ouders van zes kinderen. Jolie adopteerde Maddox in 2002 toen ie slechts zeven maanden oud was. Drie jaar later adopteerde ze haar oudste dochter Zahara. In die tijd leerde ze Brad Pitt kennen en het koppel adopteerde samen Pax. Ze kregen ook nog drie biologische kinderen: Shiloh en de tweeling Vivienne en Knox.

4/

5. Kardashian - Jenner

kardashianchristmas
Kerstkaart van de Kardashians uit 2012.

Kroost: 6 kinderen
Aantal vaders: 2

Kris Jenners eerste vier kinderen Kourtney, Kim, Khloe en Robert (ja hoor, ze hebben een broer), zijn geboren in haar eerste huwelijk met Robert Kardashian. Het koppel scheidde in 1991 en datzelfde jaar nog trouwde Jenner met Bruce (nu Caitlynn). Zij hebben samen nog twee dochters (Kendall en Kylie).

5/

8. Dustin Hoffman

dustinhoffman
Dustin en familie in 2010.

Aantal kids: 6
Aantal moeders: 2
Aantal kleinkinderen: 2

In 1969 trouwde Hoffman met Anne Byrne. Samen kregen ze een dochter Jenna en hij adopteerde Byrnes dochter Karina. In 1980 scheidde het echtpaar en datzelfde jaar nog trouwde Dustin met Lisa Gottsegen. Samen kregen ze vier kinderen: Jacob Edward, Rebecca Lillian, Maxwell Geoffrey en Alexandra Lydia.

Weetje: Hoffman besteedt veel aandacht aan zijn Joodse roots en al zijn kinderen uit zijn tweede huwelijk hebben hun bat of bar mitzvahs gedaan.

6/

6. Kevin Costner

Schermafbeelding 2015-10-20 om 11.39.13
Costner samen met zijn huidige vrouw en hun kinderen op de world première van "McFarland, USA" in februari 2015.

Aantal kids: 7
Aantal vrouwen: 3

Lucky number seven dacht oscarwinnaar Kevin Costner. De acteur heeft drie kinderen uit zijn eerste huwelijk: Annie, Lily en Joe en drie kinderen met zijn huidige vrouw Christin Baumgartner: Cayden, Hayes en Grace. Zijn middelste kind Liam werd geboren in 1996 na een korte relatie met Bridget Rooney. Zijn oudste kind is nu 31 jaar en zijn jongste slechts 6.

7/

7. Steven Spielberg

spielberg
Spielberg en familie

Kroost: 7 kinderen
Aantal vrouwen: 2

De eerstgeboren telg van Spielbergfamilie werd geboren in 1985. Regisseur en producent Steven Spielberg kreeg Max, met ex-vrouw Amy Irving. Nadien trouwde hij Kate Capshaw, met wie hij nog eens drie kinderen kreeg en twee adopteerde. Capshaw had ook al een dochter uit een vorig huwelijk. De teller van dit nieuw samengesteld gezin komt op zeven.

8/

9. Clint Eastwood

Schermafbeelding 2015-10-20 om 11.21.04
Achterste rij Kathryn Reeves/Eastwood, Clint Eastwood, Dina Ruiz, Scott Reeves/Eastwood; voorste rij Morgan Eastwood, Francesca Eastwood, Frances Fisher

Kroost: 7 kinderen
Aantal vrouwen: onbekend

Clint Eastwood is vader van zeven koters. De bekende regisseur kreeg twee dochters Kyle en Alison uit zijn eerste huwelijk met Maggie Johnson en een dochter Morgan uit zijn tweede huwelijk met Dina Ruiz. Bovendien werd Eastwood nog eens vader van vier andere kinderen (Kimber, Scott, Kathryn en Francesca) uit verschillende relaties tussen zijn huwelijken door.

9/

10. Eddy Murphy

eddymurphy
Eddy Murphy met kroost op de première van Imagine That in 2009.

Aantal kids: 8
Aantal moeders: 4

De acteur heeft vijf kinderen met ex-vrouw Nicole Mitchel: Bria, Myles Mitchell, Shayne Audra, Zola Ivy, en Bella Zahra. Hij heeft ook nog twee zonen, Christian en Eric, van twee ex-minnaressen. Voormalig Spice Girl Mel B beviel in 2007 van Murphy's jongste dochter, Angel Iris.

Weetje: Murphy ontkende oorspronkelijk vader te zijn van Angel Iris, tot een DNA test het tegendeel bewees.

10/
11. Mel Gibson

Mel Gibson And Family
Mel Gibson met drie van zijn zoons.

Aantal kids: 8
Aantal moeders: 2

Mel Gibson huwde zijn eerste vrouw Robyn in 1980. Samen kregen ze een dochter en zes zonen: Christian, Thomas, Edward, William, Milo, Louis and Hannah. Na een onverwachtse scheiding, kreeg hij in 2009 een nakomelingetje met zijn nieuwe vriendin.

11/

12. Mia Farrow

woody-allen-01-600

Aantal kinderen: 15 (waarvan 13 nog in leven)
Aantal mannen: 2 of 3
Kleinkinderen: 10

Mia Farrow spant de kroon met haar kroost van vijftien kinderen.

In 1966 trouwde ze met Frank Sinatra. Vier jaar later stapte ze in het huwelijksbootje met André Previn, met wie ze drie kinderen (Matthew, Sascha en Fletcher) kreeg. Samen adopteerden ze nog drie andere kinderen (Lark Song, Summer "Daisy" Song en Soon-Yi). Ze scheidden in 1979 en daarna werd Farrow de levenspartner van Woody Allen. Samen hebben zij ook nog eens één biologische zoon (Ronan) en adopteerden ze ook nog een dochter en een zoon (Moses en Dylan) .

In 1992 beschuldigde ze haar inmiddels ex-vriend Allen (die een relatie aanknoopte met stiefdochter Soon Yi en later ook met haar trouwde) van kindermisbruik. Na de scheiding breidde ze haar nageslacht nog wat uit en adopteerde zes kinderen.

Oh ja: in 2013 verklaarde Farrow in een interview aan Vanity Fair dat zoon Ronan mogelijk van Frank Sinatra was, van wie ze eigenlijk "nooit echt zou gescheiden zijn"...