#Hairspiration: 10 kapsel accounts om te volgen op Instagram

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
#Hairspiration: 10 kapsel accounts om te volgen op Instagram

#hairspirattion

Zin in een nieuwe coupe, maar geen flauw idee waar te beginnen? Scroll eens door deze prachtige accounts en toon je kapper specifiek -en zonder misverstanden- wat jouw droomkapsel nu precies is. Maak je op voor een goede portie #Hairspiration! 

1/

Hairromance: tutorials 

Pure, onvermoeibare vlechtenporno én tips om net zo goed te worden in het vlechten!
Hairromance

2/

Jenatkinhair: Kardashian haar

Je kan veel zeggen over de Kardashians, maar hun haar zit nooit verkeerd! Maak dan ook kennis met Jen Atkin, het brein achter hun big hair, extensions en verrassende kleurenmetamorfoses. Atkin deelt niet alleen de mooiste looks van haar beroemde klanten, maar deelt ook tips om je lokken net als hen te stylen.


jen atkins

3/

Kristin_ess : voor beach hair het hele jaar door en voor bruidskapsels

Kristin is de vaste haarstyliste van Lauren Conrad en maakt ook geregeld tutorials voor diens site The Beauty Department. Net als haar beroemde klant is Kristin fan van lange, golvende manen en boho kapsels. Een ideaal account dus voor creatieve bruidjes die eens wat anders willen voor hun grote dag.
Kristin ess

4/

Makeupbymandy: rock chick haar

Amanda Steele heeft platinablonde lokken en she ain’t afraid to use them! De Amerikaanse bewijst dat hoogblond niet rijmt met bimbo en showt de ene na de andere stoere look. Eentje voor blondjes die willen afrekenen  met clichés (en niet bang zijn voor roze kleuringen nu en dan).
Makeupbymandy

5/

Proud2benatural: kroeshaar

Een prachtig account voor al wie twijfelde aan de ontelbare mogelijkheden en schoonheid van een afro!
Proudtobenatural

6/

Sarahpotempa: de celebrity vlechtenexpert 

De kans is groot dat deze Sarah Potempa achter je favoriete rode loper kapsels zit. Althans, als er deftig vlechtwerk aan te pas komt. De haarstyliste is meester in everything braided en deelt haar tips met veel plezier op Instagram. Een jaar lang zette ze zelfs élke dag een verschillend vlechtkapsel op haar account, goed voor 365x inspiratie!
sarah potempa

7/

Thecutlife: korte kopjes 

Korte kopjes bij de vleet op Thecutlife, vooral dan voor vrouwen met natuurlijk kroeshaar. Vavavoom!
thecutlife

8/

Coraliekory: voor redheads én afro’s 

Model Coralie Jouhier is tweemaal op rij gezegend: de schone pronkt met rode lokken én een afro. Die laatste wringt ze in alle mogelijke bochten tijdens haar vrolijke reizen rond de wereld: one to watch!!

Coraliekory

9/

Instabraids: what's in a name...

instabraids