Sterrentrend: een zwarte bruidsjurk

Gepubliceerd op 21 oktober 2013 door Isabelle
Sterrentrend: een zwarte bruidsjurk

zwarte jurkZou jij een zwarte bruidsjurk durven dragen of brengt dat ongeluk? Feit is dat steeds meer mensen alternatieven op de traditionele jurk zoeken, een zwarte creatie bijvoorbeeld. Zo stak Vera Wang haar bruiden vorig jaar in het zwart (even later kondigde ze haar scheiding aan...) en ook deze sterren gaven hun jawoord in sombere sferen:

1/

1Sarah Jessica Parker gaf Matthew Broderick in 1997 haar jawoord in deze zwarte creatie, een keuze waarvan ze later bitter veel spijt zou krijgen. “Ik zou alles opnieuw willen doen en een witte jurk dragen, zoals het hoort,” liet ze jaren later in een interview weten. Gelukkig kreeg ze in Sex And The City ruimschoots de kans om witte prinsessenjurken te dragen.

2/
2Ellen Pompeo aka Meredith Grey koos geen grijs, maar zwart voor haar grote dag. Erg groots was die trouwens niet, de ster organiseerde een bescheiden en zeer discrete ceremonie in New York. Zo discreet dat we tot nu toe nog geen enkele foto van haar zwarte Yves Saint Laurent jurkje te zien kregen.

3/

Avril Lavignes eerste huwelijk, met zanger Deryck Whibley, werd ingeluid met een witte sprookjesjurk. Het huwelijk liep na drie jaar echter op de klippen. Haar tweede poging, met Chad Kroeger, verliep dan ook in andere sferen: een gothic ceremonie met donkere Monique L'huillier creatie voor de bruid.

1 2

4/

Ook 90210 ster Shenae Grimes koos de originele weg. Zij stapte eerder dit jaar naar het altaar in een zwarte jurk van Vera Wang.

3 4