Rol dit weekend je matje uit op YOGALAND

Gepubliceerd op 20 augustus 2015 door ELLE België
Rol dit weekend je matje uit op YOGALAND

hoofdafbeelding

Na Tomorrowland is er …. YOGALAND! Dit driedaagse festival biedt een madness van een totaal ander kaliber. Het enige yogafestival in België is dit jaar aan zijn vierde editie toe met het klinkende thema “The rEVOLution of Love”.

De line-up bevat internationale en nationale topdocenten (met onder andere Evy Gruyaert) die je verschillende yogastijlen openbaren. Je kunt ook meditatielessen en workshops volgen en bovendien zijn er tal van randactiviteiten zoals een yogamarkt, lezingen, een Kids Village (neem uw kroost gerust mee!) en een Start-to-Yoga Village - want zowel gevorderde yogi als ook beginnende yoga-beoefenaars zijn welkom.

Locatie en catering zijn ook heel erg yogalike: rol je matje uit in een oud klooster omgeven door groen in de buurt van Torhout en proef er veggie gerechtjes en healthy sapjes.

Bezoek het festival één dagje of blijf voor de volle drie dagen. Yogaland biedt verschillende formules met of zonder verblijf: luxepoezen overnachten in het naburige hotel, diehard festivalgangers logeren in hun eigen tentje.

Waarom wij fan zijn? Trek je fleurigste yogatenue aan en bereik in geen tijd je happy place! Yoga is niet alleen enorm rustgevend (Oooohmmmmmm…), sommige houdingen (lees: “warrior 1 en 2”) zijn bijzonder intensief en helpen je aan een afgelijnde (after)summerbody! Allen daar heen dus voor een zonnegroet! Namasté!

yogaland3

 

yogaland2

P.S. Het aantal plaatsen is beperkt. Tickets koop je online op www.Yogaland.be.

(Stagiaire Elise Van de Meulebroucke)