Proenza Schouler voor M.A.C Cosmetics

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Proenza Schouler voor M.A.C Cosmetics

PROENZA_DISPLAYER_GLOBAL

De samenwerkingen van M.A.C Cosmetics blijven elkaar in een sneltempo opvolgen. Next in line is een collab met het New Yorkse modehuis Proenza Schouler. Een verrassende samenwerking? Helemaal niet. 'M.A.C is verstrengeld met mode en is helemaal mee met onze visie', aldus ontwerpers Jack McCollough en Lazaro Hernandez.

Make-up en modehuizen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast een eigen parfum brengen meer en meer ontwerpers ook een make-uplijn op de markt. En zo kunnen ook minder kapitaalkrachtigen een product, zij het dan wel geen prachtige jurk, met een dure naam erop in huis halen.

Toch is de link tussen het Amerikaanse Proenza Schouler en M.A.C Cosmetics niet ver te zoeken.  Het cosmeticamerk is al jaar en dag verantwoordelijk voor de beautylooks die seizoen na seizoen op de catwalk verschijnen.'M.A.C heeft ons altijd gesteund', klinkt het bij de ontwerpers. We wilden een collectie creëren die ook naast de catwalk vertrouwd aanvoelt voor de Proenza Schouler vrouw.' Wat haalt de Proenza Schoulder vrouw dan binnenkort uit haar make-uptasje? Lippenstiften, eyeliners, lippotloden, nagellakjes, gezichtspoeders en een poederborstel?  Voor de verpakkingen vonden  Jack McCollough en Lazaro Hernandez inspiratie in een voorgaande collectie.

Wanneer de collectie in de winkel zal liggen, werd nog niet bekend gemaakt.