Waarom heeft iedereen het over deze nieuwe parfums?

Geüpdatet op 17 april 2024 door Marie-Noëlle Vekemans en Lore Ginneberge Foto’s: ©Jean Paul Gaultier
Waarom heeft iedereen het over deze nieuwe parfums? © Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier maakt opnieuw indruk en nodigt ons uit om een wereld van verleiding te ontdekken, een wereld die alleen hij kent, met de introductie van zijn nieuwe parfums, Scandal Absolu voor mannen en vrouwen. Twee geurcreaties die de intensiteit van nachtelijke ontmoetingen en de schittering van het verbodene vieren. Dat belooft wat!

Een verslavende geur

Scandal Absolu voor vrouwen is een lofzang op gedurfde en sensuele vrouwelijkheid. Deze geur, een ware verleidingselxir, combineert de betoverende tuberoos met de zoetheid van sappige zwarte vijg, omhuld door sandelhouttonen. Deze unieke samenstelling laat een onuitwisbare indruk achter.

Scandal Jean Paul Gaultier
© Jean Paul Gaultier

Scandal Absolu voor mannen daarentegen, is een ode aan verfijnde mannelijkheid. De geur opent met een smakelijke combinatie van mirabellepruim en sandelhout, gevolgd door een houtachtig hart van kastanje, een gedurfde handtekening die niemand onberoerd laat. Dit parfum belooft vurige nachten en spannende momenten.

Scandal Jean Paul Gaultier
© Jean Paul Gaultier

Flesjes met een verhaal

Het ontwerp van de Scandal Absolu flessen is op zich al een kunstwerk. Voor de vrouw een fles waarvan de rondingen versterkt worden door een gouden spiegeleffect, bekroond met speelse benen in de lucht, een directe knipoog naar de ondeugende wereld van Jean Paul Gaultier. Verpakt in een fluwelen roze etui, is deze fles een toonbeeld van vrouwelijkheid en erotiek.

De mannengeur heeft een geometrische, viriele fles, bekroond met een gouden kroon, een symbool van macht. De rode fluwelen verpakking is een uitnodiging tot passie, gevaar en intense emoties.

De parfumeurs achter Scandal

Achter Scandal Absolu gaan bekende parfumeurs schuil. Voor de vrouwelijke variant bundelden Daphné Buggy, Fabrice Pellegrin en Ane Ayo hun talenten om een geur te creëren die de zintuigen prikkelt en de geest boeit. Voor de mannelijke geur hebben Quentin Bisch, Natalie Cetto en Christophe Raynaud een parfum bedacht dat een onuitwisbare indruk en levendige emotie achterlaat.

Met Scandal Absolu biedt Jean Paul Gaultier ons niet alleen een parfum voor onze huid, maar ook een aura om aan te nemen, om de hoofdrolspelers van een eindeloze nacht te worden, waar alles mogelijk is.

Scandal Absolu voor mannen (100ml) is beschikbaar voor €161,45 en Scandal Absolu voor vrouwen (80ml) voor €172,65.