15x Olsen Twins kapseltips

Geüpdatet op 13 juni 2019 door ELLE België
15x Olsen Twins kapseltips

Olsen twins kapsel inspiratie

Mary-Kate en Ashley Olsen, grootmeesters in mode, zakendoen én het betere kapperswerk. De zussen staan bekend om hun wilde manen en de tientallen creaties die ze ermee verwezenlijken. Genoeg inspiratie voor een hele zomer: 

1/

1

Golvende lokken schreeuwen om een boho kapsel. Milkmaid braids zijn de Oostenrijkse Alpen reed lang ontvlucht en zijn een vaste waarde geworden in de kapstoel van de Olsens. Ontdek hier hoe het moet!

2/

2

Geef je zakelijke paardenstaart een sexy twist door hem sierlijk op te rollen. Steek het uiteinde van je staart onder je rekker door, draai een haarlok rond het elastiek voor een ultra chic resultaat.

3/

3

De haarkroon op los haar: dromerig, romantisch en lekker mysterieus. Neem drie aparte lokken vast bij je linkeroor en vlecht dwars over je hoofd richting rechteroor. Let wel dat het resultaat niet te strak zit: trek hier en daar een lok los.

(Wie te korte haren heeft, kan ook twee afzonderlijke vlechtjes maken en die in het midden van het hoofd vastspelden.)

4/

4

Hét gedroomde strandkapsel: vlecht je lokken losjes in en crepeer het einde zodat het goed blijft zitten -een rekker heb je niet eens nodig! Op het strand heeft je haar met dank aan zand, zeewater en zon een vettiger textuur, wat dit soort kapsel juist in de hand werkt. Bad hair days bestaan er gewoon niet!

5/

5

Fijn en breekbaar haar? Zet er de schaar in! Vergeet enkele maanden die lange manen en schenk je haardos een deugddoende kuur. De asymmetrische bob oogt verrassend stijlvol, we love!

6/

6

Terug naar die wilde haren. Laat ze na een dagje strand lekker los hangen en maak lukraak enkele vlechtjes. Exotisch!

7/

7

Ook verrassend mooi: vette haren in een strakke paardenstaart -met of zonder middenscheiding.

8/

8

Opnieuw asymmetrie: combineer een zijdelingse vlecht met opvallende oorbel aan je ene oor.

9/

9

Golvende lokken + middenscheiding = immer een geslaagde combinatie!

10/

10

Ook leuk: een geknoopt kapsel, ergens halfweg paardenstaart en chignon. De knopen geven een speels, romantisch effect: ideaal voor een eerste date!

Ontdek hier nog meer knopenkapsels.

11/

11

Dotjes aan de top -ook als ze laag in de nek worden gedragen...

12/

12

Onderschat de kracht van accessoires niet en leg een kroontje over je lokken voor een feestelijke toets.

13/

13

De half bun, voormalig studiekapsel, verhuist van paniekerige studenten achter hun bureau naar wereldsterren op het MET gala. We love! Vind hier meer inspiratie voor deze look. 14

14/

15

Dubbele vlechtjes zijn dé grote hit deze zomer, ook deze sterren zwichten voor de look.