Wanderlust. 3 x avontuurlijke reisconcepten

Geüpdatet op 7 juni 2015 door Christin Ho
Wanderlust. 3 x avontuurlijke reisconcepten

sprsme

Wie niet geïnteresseerd in de zoveelste all inclusive vakantie, is bij sprs.me, Let's be Nomads en Pop in the City aan het goeie adres. Een beetje avonturier plant niet veel op voorhand en laat zich volledig leiden door het onbekende:

1/

1. Sprs.me

sprsme

Geen zin om je reis tot in de puntjes voor te bereiden? Wil je aangenaam verrast worden en onverwachte avonturen meemaken? Sprs.me zoekt het allemaal voor jou uit. Het enige wat je moet doen is op voorhand je voorkeuren doorgeven: Welke bestemmingen zie je niet zitten? Heb je een handicap? Een week op voorhand ontvang je jouw sprs-kaart met de vertrektijd en de temperatuur op jouw nog onbekende bestemming. Pas op de luchthaven kom je te weten waar je naartoe trekt! Sprs.me is zowel bestemd voor avonturiers die voor de verandering in een boomhut willen slapen en studentjes die na de examens een last minute willen boeken voor weinig geld.

2/

2. Let's be Nomads

reis1

Met Let's be Nomads gaan Tim en Val voor de verrassingsfactor. Via crowdfunding hebben zij de nodige middelen bijeengesprokkeld om een Amerikaanse schoolbus om te bouwen tot The Nomads Bus. Je reist zelf naar de plaats waar de bus zich bevindt. Van daaruit maken Tim en Val een roadtrip van vier of zeven dagen, vooraleer ze jou terug afzetten aan het beginpunt van de reis. Geen stress bij het zoeken naar een slaapplaats, want een goede nachtrust wordt verzekerd op de bus. Ook kan je gebruik maken van de keuken (maaltijden zijn inbegrepen in de reis), badkamer, een outdoor chill zone,... . Let's be Nomads is geschikt voor al wie nieuwe vriendschappen wil smeden op een onverwachte plek en op zoek is naar een compleet nieuw avontuur. Deze zomer kan je met Let's be Nomads meereizen in Spanje en Frankrijk. In de winter bieden Tim en Val ook skireizen aan.

3/

3. Pop in the City

reis3

Ook reizen voor één dag in eigen land telt mee! 700 vrouwen, 28 uitdagingen en 8 uren in een stad, het zijn de essentiële ingrediënten van Pop in the city. Pop in the City is een stedelijke avonturenrace waaraan ploegen telkens van twee vrouwen een stad op een nieuwe manier leren kennen. De vrouwenduo's moeten minstens vijf uitdagingen aangaan verspreid over de hele dag, onderverdeeld in vijf domeinen: sport, kunst, cultuur, het extreme en sport. 's Avonds kunnen de deelnemers aanschuiven voor een uitgebreid diner op een prachtige locatie in de stad. En jij kan meedoen! Op 26 september zakt Pop in the city af naar Brussel! Wat je zeker kan verwachten? Een death-ride van het Atomium, om ter creatiefst zijn met chocolade, een match rolstoelbasket, light painting en een dansinitiatie klassieke dans.