Dochter Johnny Depp maakt modellendebuut

Geüpdatet op 8 juli 2019 door Laure Vandendaele
Dochter Johnny Depp maakt modellendebuut

Lily-Rose Depp
Met genen als als de hare was het enkel een kwestie van tijd voor Lily-Rose Depp, de 15-jarige dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis, haar debuut als model maakte.

Reken maar van yes dat de mooie Lily-Rose Depp alles in huis heeft om het te maken als model, gezegend met de Franse flair van haar moeder en de rock-'n-roll edge van haar acterende vader, lijkt de tiener geboren voor een leven voor de camera . Amper een maand nadat Depp Junior aan de zijde van haar beroemde moeder op het Métiers d'Art defilé van Chanel in New York verscheen (haar eerste grote fashion event!), maakt Depp Junior haar debuut als model in een modeshoot voor Oyster magazine. De engelachtige schoonheid, die vaag doet denken aan een piepjonge Natalie Portman, poseerde als een volleerd model voor de lens van fotografe Dana Boulos. Doet ook Karl Lagerfeld binnenkort een beroep op de skills van het aanstormend talent en stapt ze daarmee helemaal in de voetsporen van haar moeder? We mogen hopen van wel!

LEES OOK: Vanessa Paradis uit de kleren voor Chanel

Met haar eerste grote shoot op zak is Lily-Rose de zoveelste in het rijtje van beroemde modellenkinderen. Klik hier of op de foto voor meer poserende collega celeb kids!

modelkinderen
foto's: Dana Boulos voor Oyster magazine