Weekend tip: Paradise city festival Brussel

Gepubliceerd op 7 april 2015 door ELLE België
Weekend tip: Paradise city festival Brussel

Paradise

Op 4 en 5 juli vormt het grote domein van Kasteel Ribaucourt in Perk bij Brussel het decor van het gloednieuwe festival Paradise City. Verwacht je aan indie muziek, organisch festival food en een gezellig groen paradijs. 

Duurzaamheid en ecologie zijn de sleutelwoorden van het festival. Denk maar aan ecologische propere toiletten (oef!), gefilterd kraantjeswater, veggie fingerfood, herbruikbare bekers en zelfs een composthoek.

paradise city

Ook over de muziekkeuze werd grondig nagedacht: Gedurende twee dagen worden de beats aangepast aan het moment van de dag en gaan ze crescendogewijs steeds een versnelling hoger. Van relaxte indie pop, naar funky beats bij een zonsondergang, tot stevige electro als afsluiter.

ParadiseCity_Infographic

Leuk extraatje: Paradise City is een cashless festival. Dat wilt zeggen dat je festivalbandje dient als betaalmiddel. Betaal je drank en eten met een eenvoudige zwaai van je pols. Wanneer Paradise city ten einde loopt, krijg je het geld dat je niet hebt opgebruikt terug. Gedaan met ongebruikte bonnetjes die je dan maanden later onderaan je tas terugvindt.

paradise cityVoor één dag betaal je 49 euro. Een combiticket kost 80 euro.

Voor meer Info en tickets: www.paradisecity.be - Volg Paradise City op Facebook

(Stagiaire Mathilde Van Hoof)